Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pe piaţa transferurilor! Manchester United l-a transferat pe puştiul care poate să îl facă uitat pe Cristiano Ronaldo

Lovitură pe piaţa transferurilor! Manchester United l-a transferat pe puştiul care poate să îl facă uitat pe Cristiano Ronaldo
Comentarii

Manchester United a dat lovitura pe piaţa transferurilor! "Diavolii roşii" au obţinut semnătura lui Jadon Sancho (20 de ani), considerat drept unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din lume.

Tabloidul Bild a anunţat, în exclusivitate, care sunt detaliile acordului pentru contractul internaţionalului englez. Sancho a semnat pentru următoarele cinci sezoane şi va încasa un salariu săptămânal de 340.000 de lire.

Cu alte cuvinte, în timpul unui singur sezon competiţional, englezul va primi 17,6 milioane iar, per total, 88 de milioane de lire (97,6 milioane de euro). Venitul lui Sancho se va majora astfel cu 60 la sută peste ce reuşea să câştige la Borussia Dortmund, unde are contractul valabil până în iunie 2022.

O singură problemă stă în calea realizării celei mai importante mutări din actualul mercato: înţelegerea dintre cluburile Manchester United şi Borussia Dortmund.

Site-ul de specialitate Transfermarkt.de îl cotează pe Sancho la 112 milioane de euro. Conducerea vicecampioanei Germaniei, însă, îşi doreşte să obţină mai mulţi bani.

Sancho a înscris 20 de goluri şi a oferit 20 de assisturi în 44 de meciuri din sezonul recent încheiat.

Afla mai multe despre: jadon sanchomanchester unitedborussia dortmundcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare