Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Bayern Munchen. A marcat pe Emirates, dar acum ratează returul cu Arsenal. Cât va lipsi starul bavarezilor

Lovitură pentru Bayern Munchen. A marcat pe Emirates, dar acum ratează returul cu Arsenal. Cât va lipsi starul bavarezilor

Bayern Munchen

Comentarii

Internaţionalul german Serge Gnabry (28 ani), jucătorul echipei Bayern Munchen, s-a accidentat şi se pare că va rata meciul retur cu Arsenal din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, programat miercurea viitoare pe Allianz Arena, anunţă presa germană.

Gnabry a fost titular, marţi seara, în partida tur cu Arsenal, de la Londra, reuşind să marcheze primul gol al echipei sale, în minutul 18, înainte de a fi înlocuit în repriza secundă (70).

Conform Sky Sport Germania, Serge Gnabry a suferit o ruptură musculară la coapsa stângă în cursul jocului de pe Emirates Stadium şi, dacă leziunea va fi confirmată de testele medicale ulterioare, atacantul va fi indisponibil între două şi trei săptămâni, ceea ce îl va face să rateze astfel returul cu englezii, programat pe 17 aprilie, la Munchen.

În vârstă de 28 de ani, Serge Gnabry a fost jucătorul lui Arsenal între 2011 şi 2016. El are 45 de selecţii în naţionala Germaniei, pentru care a marcat 22 de goluri.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare