Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Belgia! Eden Hazard va fi indisponibil pentru ultimele meciuri de la Euro

Lovitură pentru Belgia! Eden Hazard va fi indisponibil pentru ultimele meciuri de la Euro

EURO 2020

Comentarii

După ce s-a accidentat în partida cu Portugalia, se pare că Eden Hazard nu va mai fi disponibil pentru meciurile rămase de la Euro.

Portughezii i-au luat tare pe belgieni în optimile Euro 2020, Kevin De Bruyne şi Eden Hazard, cei mai bine cotaţi jucători din lotul lui Roberto Martinez, amândoi ieşind accidentaţi în partida cu lusitanii. Dacă starul lui City ar putea reveni pe gazon înaintea încheierii turneului, presa spaniolă anunţă că jucătorul lui Real nu ar fi la fel de norocos.

Lovitură pentru Belgia!

Cunoscutul jurnalist de la Goal, Mario Cortegana, anunţă că ”galacticul” nu va mai putea juca la Euro 2020. Hazard a fost blestemat de accidentări încă de când a venit pe Bernabeu, iar această nouă lovitură se adaugă lungii liste de probleme întâmpinate de starul belgian în ultimii doi ani.

De când a semnat cu Real, Hazard a suferit nu mai puţin de 11 accidentări, pe lângă faptul că a fost depistat pozitiv şi cu Covid şi a fost nevoit să petreacă două săptămâni în izloare. Din pricina acestora, Hazard a fost indisponibil 360 de zile, sau 59 de meciuri, mai mult sau mai puţin jumătate din timpul său pe Bernabeu.

Cariera fostului star al lui Chelsea a fost cu adevărat distrusă de accidentări, Cota sa de transfer a scăzut de la 150 de milioane de euro la doar 40 de milioane, în timp ce Real a plătit 115 milioane de euro pentru un jucător ce a reuşit 5 goluri şi 8 assist-uri în 43 de meciuri, în doi ani la Madrid.

 

Afla mai multe despre: eden hazardbelgiaeuro 2020accidentare hazard 

viewscnt
Articole similare