Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru CFR Cluj! Campionul din echipa lui Iordănescu s-a săturat şi e gata să plece. Ce-l nemulţumeşte şi în ce ţară se poate transfera

Lovitură pentru CFR Cluj! Campionul din echipa lui Iordănescu s-a săturat şi e gata să plece. Ce-l nemulţumeşte şi în ce ţară se poate transfera

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu a încercat să-şi construiască un lot prin care să-şi impună stilul de joc la CFR Cluj, iar lista plecărilor şi a sosirilor rămâne deschisă. Recent, presa din Polonia a anunţat că echipa din Gruia s-ar putea despărţi de un fotbalist nemulţumit.

În această iarnă, CFR Cluj i-a transferat pe Rúnar Már Sigurjónsson, Syam Ben Youssef şi Mihai Bordeianu şi s-a despărţit de Damjan Djokovic, Jakub Vojtus şi Ivica Zunic. În vară, primul care se transferă de la campioana României poate fi Grzegorz Sandomierski. 

A luat campionatul cu CFR Cluj, dar poate pleca la finalul sezonului. Edi Iordănescu rămâne descoperit

După plecarea lui Giedrius Arlauskis de la începutul sezonului, Dan Petrescu a avut de ales, pentru postul de titular, între Cristian Bălgrădean şi Grzegorz Sandomierski, un portar experimentat care a jucat, printre altele, la Genk, Blackburn sau Dinamo Zagreb. 

Polonezul cu trei meciuri pentru naţionala ţării sale ar putea pleca de la CFR Cluj, în condiţiile în care e nemulţumit, susţine presa din Polonia.

"În urmă cu un an, în mod surprinzător a semnat cu CFR Cluj şi a primit şansa de a juca în grupele Europa League. Sandomierski are apariţii rare la CFR Cluj, e portar de rezervă, şi ar putea emigra din Transilvania. Contractul lui expiră în şase luni, dar are posibilitatea de a prelungi pe încă 12 luni. Momentan, situaţia lui e incertă", a anunţat 2x45.info.

Portarul polonez venise cu speranţe mari la CFR Cluj. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, Grzegorz Sandomierski susţinea că e pregătit să petreacă mai mult timp la o echipă, după ce a jucat în Anglia, Belgia şi Croaţia: "El nu are loc la CFR Cluj şi poate ajunge la un club din Polonia, din nou, de această dată pentru o perioadă îndelungată", a mai notat sursa citată. 

Venirea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj poate fi lovitura decisivă pentru Sandomierski

CFR Cluj l-ar putea aduce pe Giedrius Arlauskis, portar care a rămas fără echipă, după ce clubul din zona Golfului a fost nevoit să-i rezilieze contractul. Revenirea lituanianului ar putea fi o lovitură atât pentru Grzegorz Sandomierski, cât şi pentru Cristian Bălgrădean, titularul din acest moment. 

  • Polonezul de la CFR Cluj a câştigat titlul în România, în sezonul 2019-2020. 

În ultima etapă din Liga 1, CFR Cluj a câştigat la Mediaş cu Gaz Metan, scor 1-0, şi a egalat-o la puncte pe FCSB, liderul din campionat. 

Afla mai multe despre: grzegorz sandomierskicfr clujgrzegorz sandomierski plecaregrzegorz sandomierski poloniaedi iordanescucfr cluj liga 1 

viewscnt
Articole similare