Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru CFR Cluj înainte de meciul cu U Craiova! Au rămas fără Dan Petrescu. Veste de ULTIMĂ ORĂ

Lovitură pentru CFR Cluj înainte de meciul cu U Craiova! Au rămas fără Dan Petrescu. Veste de ULTIMĂ ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii şi staff-ul lui CFR Cluj au primit o lovitură de moral înaintea derby-ului cu U Craiova, care va decide unde merge titlul Ligii 1 în sezonul 2019-2020. Artizanul ultimelor performanţe din Gruia, Dan Petrescu, nu poate sta pe banca tehnică!

U Craiova şi CFR Cluj joacă "finala" Ligii 1, în sezonul 2019-2020, în Bănie, iar meciul a stârnit multe controverse. În cele din urmă, CeX-ul FRF a decis că titlul se va decide după prelungiri şi loviturile de departajare, dacă scorul va fi egal la finalul celor 90 de minute. Decizia istorică din fotbalul românesc a fost anunţată oficial de FRF şi de Răzvan Burleanu

Dezavantaj moral pentru CFR Cluj. Dan Petrescu nu e pe banca tehnică la meciul cu U Craiova

Noul coronavirus a afectat serios fotbalul românesc, iar CFR Cluj şi Dinamo au avut adevărate focare de infecţie. Printre cei depistaţi pozitiv a fost şi antrenorul Dan Petrescu, care a ratat meciurile cu FC Botoşani, scor 1-0, şi cu FCSB, scor, 2-0, după ce echipa a fost izolată la Mogoşoaia. 

Deşi Dan Petrescu a fost externat în urmă cu câteva zile şi conducerea a sperat că tehnicianul va fi pe banca tehnică pentru meciul cu U Craiova, dar acest lucru nu a fost posibil. "Bursucul" nu a primit acceptul DSP-ului, după ce a fost infectat cu COVID-19, iar jucătorii vor asculta, la "finala" Ligii 1, de secundul Valeriu Bordeanu. 

”Este clar că ne este mult mai greu fără Dan, dar nu am avut ce face. Acum, vă pot spune că el a fost externat şi că se află în izolare acasă. Acum, să vedem, în funcţie de protocoale, de ce va spune DSP-ul, dar el şi noi sperăm ca luni să poată sta pe bancă”, anunţa Bilaşco în urmă cu câteva zile.

Luni, în ziua meciului, Marius Bilaşco a confirmat că Dan Petrescu trebuie să mai stea o scurtă perioadă de timp departe de echipă: "Da, mai are nevoie de două zile"

Dan Petrescu suferă din cauza situaţiei 

La finalul partidei cu FC Botoşani, noul lider de pe banca lui CFR Cluj, Valeriu Bordeanu, a dezvăluit prin ce a trecut Dan Petrescu în această perioadă:

"Din momentul în care el a fost internat, am ţinut legătura zilnic, mereu am vorbit la telefon, ne-am consultat. Starea lui de sănătate e bună, dar imaginaţi-vă un om cu atâta energie şi cu dorinţă de muncă să stea închis într-o cameră de spital, într-o rezervă de spital... E foarte greu. Am vorbit acum, după meci, cu el şi era foarte obosit. A trăit meciul cu intensitate mare. O parte dintre jucători şi membri din staff sunt în spital, o parte în izolare, nu mai ştim exact unde sunt", a declarat Valeriu Bordeanu despre "Bursuc". 

LIVE VIDEO | U Craiova - CFR Cluj, finala pentru titlu, se joacă astăzi, de la ora 20:30, la Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovaliga 1dan petrescuvaleriu bordeanutitlu liga 1 

viewscnt
Articole similare