Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Craiova! Mirko Pigliacelli îşi doreşte să plece. Condiţiile puse de olteni

Lovitură pentru Craiova! Mirko Pigliacelli îşi doreşte să plece. Condiţiile puse de olteni
Comentarii

Mirko Pigliacelli, portarul Universităţii Craiova, îşi doreşte să părăsească formaţia din Bănie.

Danilo Caravello, impresarul său, a anunţat că goalkeeperului de 27 de ani îi este dor de campionatul italian şi că, în acest sens, va negocia cu oficialii ”leilor” pentru a-i permite să revină în ţara sa natală.

„Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simţită. Are un contract pe trei ani, vom decide împreună cu clubul”, a declarat Danilo Caravello, conform tuttomercatoweb.

Impresarul lui Pigliacelli a criticat faptul că sfârşitul campionatului, în opinia sa, a fost influenţat de modificările regulamentului din Liga 1. Acest lucru a făcut ca Universitatea Craiova să aibă de suferit în lupta pentru titlu.

„Regulamentul din România este foarte sucit. Craiova a avut un joc mai puţin, care, evident, nu se va juca niciodată. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată în Italia.”, a spus Caravello.

Universitatea Craiova cere pentru Pigliacelli un milion de euro. Cota de piaţă a portarului italian este de 1.200.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare