Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură pentru Craiova! Mirko Pigliacelli îşi doreşte să plece. Condiţiile puse de olteni

Lovitură pentru Craiova! Mirko Pigliacelli îşi doreşte să plece. Condiţiile puse de olteni

U Craiova

Comentarii

Mirko Pigliacelli, portarul Universităţii Craiova, îşi doreşte să părăsească formaţia din Bănie.

Danilo Caravello, impresarul său, a anunţat că goalkeeperului de 27 de ani îi este dor de campionatul italian şi că, în acest sens, va negocia cu oficialii ”leilor” pentru a-i permite să revină în ţara sa natală.

„Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simţită. Are un contract pe trei ani, vom decide împreună cu clubul”, a declarat Danilo Caravello, conform tuttomercatoweb.

Impresarul lui Pigliacelli a criticat faptul că sfârşitul campionatului, în opinia sa, a fost influenţat de modificările regulamentului din Liga 1. Acest lucru a făcut ca Universitatea Craiova să aibă de suferit în lupta pentru titlu.

„Regulamentul din România este foarte sucit. Craiova a avut un joc mai puţin, care, evident, nu se va juca niciodată. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată în Italia.”, a spus Caravello.

Universitatea Craiova cere pentru Pigliacelli un milion de euro. Cota de piaţă a portarului italian este de 1.200.000 de euro, conform Transfermarkt.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza