Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dan Petrescu! A pierdut un titular pentru două partide, în plină luptă pentru titlul Ligii 1

Lovitură pentru Dan Petrescu! A pierdut un titular pentru două partide, în plină luptă pentru titlul Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF, întrunită miercuri, a decis suspendarea jucătorilor Kevin Boli (CFR Cluj) şi Jorip Ivancic (Chindia Târgovişte), ca urmare a eliminării acestora la meciurile cu Gaz Metan Mediaş, respectiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Boli, eliminat direct în minutul 80 al partidei de luni, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei.

Ivancic, care a fost eliminat tot luni, însă după ce a primit două cartonaşe galbene (’30, ’34), a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

Dan Petrescu l-a criticat pe Kevin Boli

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu a avut un discurs ferm în privinţa lui Boli, eliminat în minutul 80 al meciului cu Gaz Metan: "Boli a avut alte probleme personale. El e invatat foarte rau de cei de langa el. Sunt multi jucatori care nu sunt invatati bine. Si se vede pe teren. Boli a disparut si s-a vazut. Faci ce faci azi...Eu l-am adus la CFR. L-am luat in China i-am dat milioane si jucatori... uite el ce face. Asta e si Boli, dar sunt multi jucatori care uita de unde au plecat. Dumnezeu l-a pedepsit. Si era si pe noi sa ne pedepaseasca" a spus Dan Petrescu, imediat după meci.

Tirada a continuat şi la conferinţa de presă: "Mă deranjează eliminarea lui Boli, mai ales că am făcut discuţii individuale cu ei. Nu aveţi voie să luaţi roşu le-am zis, că vedeţi şi voi ce se întâmplă cu altă echipă din campionat. Din păcate, faultul lui e de roşu, nu avea voie să facă acea greşeală" a mai explicat tehnicianul CFR-ului.

Afla mai multe despre: kevin bolicfr cluj 

viewscnt
Articole similare