Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dan Petrescu! Un fotbalist important al CFR-ului s-a accidentat şi va fi indisponibil la derby-ul cu Universitatea Craiova

Lovitură pentru Dan Petrescu! Un fotbalist important al CFR-ului s-a accidentat şi va fi indisponibil la derby-ul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Bilel Omrani a suferit o ruptură musculară în eşecul CFR-ului cu Jablonec şi nu va fi disponibil împotriva Universităţii Craiova.

Dan Petrescu a primit o lovitură înaintea derby-ului cu Craiova. Bilel Omrani a suferit o ruptură musculară în confruntarea cu Jablonec, din Conference League, pierdut cu 0-1, şi nu va fi disponibil pentru duelul cu Universitatea, anunţă Fanatik.

Lovitură pentru Dan Petrescu!

Veştile vin la un moment foarte inoportun pentru Petrescu, care deja nu se putea baza pe Denis Alibec, accidentat la naţională în urmă cu puţin timp. Astfel, Debeljuh rămâne singura opţiune pentru centrul atacului campioanei, iar o accidentare şi pentru croat i-ar dea reale bătăi de cap ”Bursucului”.

Conform sursei citate, Omrani acuzase de mai demult probleme medicale, însă Petrescu l-a forţat şi l-a introdus în meciul cu Jablonec. Decizia tehnicianului doar a agravat situaţia, astfel că fotbalistul francez va avea nevoie de mai mult timp de recuperare acum.

În actuala stagiune, Bilel Omrani a fost folosit frecvent de ambii tehnicieni trecuţi pe la CFR. Francezul cu orgini algeriene a însumat 15 apariţii până acum, în care a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive.

Afla mai multe despre: cfr clujbilel omranidan petrescu 

viewscnt
Articole similare