Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dan Petrescu! Un ”greu” şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj în ziua finalei cu U Craiova: ”Este ultimul meu meci!”

Lovitură pentru Dan Petrescu! Un ”greu” şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj în ziua finalei cu U Craiova: ”Este ultimul meu meci!”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Portarul Giedrius Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj.

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai formaţiei lui Dan Petrescu, portarul lituanian Giedrius Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la actuala campioană a României.

Giedrius Arlauskis şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj în ziua finalei cu U Craiova: ”Este ultimul meu meci!”

”Ultimul meu meci la CFR Cluj. Iar ultimul lucru care ne-a mai rămas de făcut este să aducem acasă ceea ce este al nostru” a scris portarul lituanian pe o reţea de socializare.

În vârstă de 32 de ani, Giedrius Arlauskis a ajuns la CFR Cluj în 2017, după un periplu în La Liga, la Espanyol Barcelona. Lituanianul a cucerit titlul în Liga 1 cu trei echipe diferite: Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj (de două ori). Desemnat cel mai bun fotbalist din Lituania în 2014, Arlauskis a cucerit în cariera sa şapte trofee, toate în România.

A evoluat cu succes şi în afara Ligii 1, în campionate puternice precum Anglia şi Spania, dar şi în Rusia. La Watford, Arlauskis a strâns două meciuri în două sezoane, iar la Espanyol a apărat doar trei meciuri, inclusiv unul contra lui Real Madrid.

40 de partide are Arlauskis pentru FCSB şi 82 de meciuri pentru CFR Cluj. Între 2007 şi 2010, lituanianul adus de Mihai Stoica în România a apărat timp de 68 de meciuri poarta Unirii Urziceni, tot sub comanda lui Dan Petrescu.

Giedrius s-a retras din naţionala Lituaniei în 2015, după ce a strâns 23 de partide. Zvonurile din ultima vreme l-au dat transferat ba în Arabia Saudită la Al Shabab, ba în Turcia, la Goztepe.

Rămâne de văzut ce destinaţie va alege goalkeeper-ul care a impresionat în fotbalul românesc şi care pleacă din România acum, pentru a treia oară. De fiecare dată, Giedrius a lăsat un gol important în lotul echipelor de la care a plecat.

  • 1.6 milioane de euro este cota portarului lituanian
  • 44 de meciuri a jucat în acest sezon pentru CFR Cluj
  • În 24 de partide, Arlauskis nu a primit gol în actuala stagiune

Afla mai multe despre: arlauskisdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare