Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură pentru Dinamo! Gigi Becali l-a transferat la FCSB pe atacantul în care "câinii" îşi puneau speranţele. Impresarul a confirmat: "Toată lumea a vrut"

Lovitură pentru Dinamo! Gigi Becali l-a transferat la FCSB pe atacantul în care "câinii" îşi puneau speranţele. Impresarul a confirmat: "Toată lumea a vrut"

FCSB

Comentarii

Dinamo l-a ratat pe unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1, din sezonul trecut. "Câinii" n-au reuşit transferul, iar fotbalistul a ajuns la FCSB, în cele din urmă, după cum recunoaşte impresarul jucătorului.

Dinamo a fost preluată la începutul acestui sezon de Pablo Cortacero şi de grupul de investitori pe care-l reprezintă, iar aceştia au transferat masiv. Totuşi, Cosmin Contra şi spaniolii puteau "moşteni" un lot mult mai puternic din "era" Ionuţ Negoiţă la Dinamo. Sergiu Buş, în prezent la FCSB, şi Mihai Butean, împrumutat de CFR Cluj la Gaz Metan, trebuiau să ajungă la Dinamo, dar transferurile nu s-au mai realizat. 

Gigi Becali a făcut primul transfer din această iarnă. A plătit 400.000 de euro pentru un jucător din Muntenegru

Dinamo l-a pierdut pe fotbalistul transferat de FCSB. Sergiu Buş şi Mihai Butean n-au mai ajuns în "Ştefan cel Mare"

Gigi Becali a făcut o obişnuinţă din a-i transfera pe unii dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, iar înaintea acestui sezon a reuşit să-l convingă pe Sergiu Buş, fostul atacant de la Gaz Metan, să semneze cu FCSB. 

Atacantul a marcat 10 goluri pentru Gaz Metan în Liga 1, în sezonul trecut, iar forma bună a fost răsplătită printr-un transfer la o echipă mai puternică. Totuşi, impresarul lui Sergiu Buş, Bogdan Apostu, a dezvăluit că atacantul putea ajunge la Dinamo. 

Agentul de jucători a dezvăluit informaţia, în timp ce a vorbit despre fostul oficial al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu: ”Este cel mai bun pe acte din Liga 1. Va reuşi să facă treabă bună la noua echipă (n.r. - FC Voluntari). Noi am încercat să colaborăm şi la Dinamo, doar că nu s-a putut.

Discutasem să-i aducem pe Sergiu Buş şi pe Mihai Butean, nu ar fi fost o problemă. Bogdan a vrut şi el, toată lumea voia, doar că nu s-a materializat transferul, nu din cauza noastră”, a declarat Bogdan Apostul pentru Metropola TV, citat de Doarromania.ro. 

Atacantul cu care Gigi Becali se mândrea a marcat doar două goluri la FCSB

În acest sezon, FCSB îi are pe cei mai buni marcatori din Liga 1 în lot. Florinel Coman şi Florin Tănase au fiecare câte nouă goluri marcate, dar echipa a suferit în centrul atacului. 

Sergiu Buş a marcat doar două goluri în 10 meciuri din Liga 1, contrar aşteptărilor lui Gigi Becali: "Eu am fost entuziasmat când am semnat cu el. Eu acum spun ce cred, adică i-am spus lui Meme că atacant ca el nu am avut până acum, poate Kapetanos, poate Alibec, dar n-a fost serios.

El e mobil, tehnic, dă cu capul, are viteză, forţă, le are pe toate. "Bizonul" era puternic, le avea pe toate, dar mie îmi place genul de jucător care să intre in combinaţii cu Man şi Coman. I-am pus şi o clauză de 2 milioane. Oricine vrea la FCSB", declara finaţatorul FCSB, Gigi Becali. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...