Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru FCSB! Jucătorul de la Viitorul dorit de Gigi Becali are ofertă din străinătate. Câţi bani poate încasa Hagi

Lovitură pentru FCSB! Jucătorul de la Viitorul dorit de Gigi Becali are ofertă din străinătate. Câţi bani poate încasa Hagi

Farul Constanța

Comentarii

FCSB a cumpărat mulţi jucători în ultimii ani de la Viitorul Constanţa, iar Gigi Becali credea că se poate înţelege cu Gică Hagi şi pentru transferul lui Bradley De Nooijer, însă fundaşul olandez este foarte aproape să plece în străinătate.

De Nooijer pleacă de la Viitorul. Are ofertă din Elveţia 

Olandezul în vârstă de 22 de ani joacă la Viitorul din 2017, atunci când a fost adus de la FC Dordrecht, dar aventura lui la malul mării este aproape de final. Conform sport.ro, De Nooijer este dorit în Elveţia şi are o ofertă concretă de la FC Zurich. 

Potrivit sursei menţionate anterior, Zurich vrea să îl împrumute pe De Nooijer până în vară, apoi să îl cumpere definitiv pentru o sumă impresionantă. Cota de piaţă a olandezului, care evoluează pe postul de fundaş stânga, este de 1,65 milioane de euro, astfel că Hagi poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. 

  • 85 de meciuri a jucat De Nooijer în tricoul celor de la Viitorul Constanţa

Lovitură pentru FCSB! De Nooijer a fost dorit şi de Gigi Becali

În vară, atunci când FCSB avea probleme în flancul stâng al apărării, atât Becali, cât şi antrenorul de atunci, Bogdan Andone, îl doreau pe olandez în tricoul "roş-albastru". 

"Am mai spus, De Nooijer este un jucător de valoare, e pe stilul nostru. Eu sper să vină, dar rămâne de văzut", a fost declaraţia de la acea vreme a lui Andone, acum antrenor la Astra Giurgiu. 

În cele din urmă, la FCSB au ajuns Ionuţ Panţîru şi Soiledis, ambii dovedindu-se a fi două transferuri inspirate pentru vicecampioana României. În plus, în lotul "roş-albaştrilor" se mai află şi Marko Momcilovic, care nu a mai jucat de mult timp, dar şi Alexandru Stan, fotbalist intrat pe lista neagră a finanţatorului Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: de nooijertransfer viitorulfcsb 

viewscnt
Articole similare