Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru FCSB! Jucătorul dorit insistent de Gigi Becali nu e interesat de transfer: ”Ultima ofertă era ok, dar el nu vrea”

Lovitură pentru FCSB! Jucătorul dorit insistent de Gigi Becali nu e interesat de transfer: ”Ultima ofertă era ok, dar el nu vrea”

FCSB

Comentarii

Hervin Ongenda, dorit insistent de FCSB, a refuzat transferul la formaţia lui Gigi Becali, după ce cluburile picaseră de acord.

În ultimle zile, Gigi Becali anunţa interesul FCSB-ului pentru Hervin Ongenda, iar latifundiarul părea dispus să ofere sume importante, atât de transfer, cât şi pentru contractul jucătorului. Însă, milocaşul crescut de PSG a refuzat transferul la formaţia ”roş-albastră”, sperând că poate să plece definitiv din România la finalul sezonului.

Deşi cele două cluburi căzuseră de acord, Ongenda a refuzat mutarea. Chiar patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a oferit această informaţie. Conducătorul clubului moldovean a dezvăluit că Becali făcuse, în sfârşit, o ofertă acceptabilă pentru decarul trupei lui Marius Croitoru, însă francezul nu a fost interesat să dea curs transferului, vrând să plece din România în iarnă sau în vară.

Lovitură pentru FCSB!

"Nu s-a mai vorbit nimic de Ongenda. Am vorbit cu el luni, trebuia să dau un răpsuns FCSB-ului, dar el e decis să rămână la Botoşani. În iarnă, el ar putea semna cu alt club. Dar el a înţeles că are nevoie de un club unde să joace.

După ce a plecat de la PSG, a avut vreo 4 sezoane în care nu a jucat deloc constant. Acum, la modul în care e poziţionat, poate redeveni serios, se poate produce un declic. Are nevoie de continuitate. La mine, devine indispensabil şi poate deveni cel mai bun număr 10 din România.

Şi chiar este, la talentul şi inventivitatea lui. Eu i-am zis că-i dau drumul. Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. Copilul nu vrea în România. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă", a dezvăluit Iftime, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsbfc botoşanigigi becalivaleriu iftimehervin ongenda 

viewscnt
Articole similare