Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru FCSB! Unul dintre preferaţii lui Becali s-a înţeles cu alt club

Lovitură pentru FCSB! Unul dintre preferaţii lui Becali s-a înţeles cu alt club

FCSB

Comentarii

Atunci când Gigi Becali vede un jucător care îi place, finanţatorul de la FCSB va face orice îi stă în putinţă pentru a îl aduce la echipă, dar nu tot timpul planurile îi ies lui Becali aşa cum şi le închipuie.

Jonathan Rodriguez (29 de ani) este unul dintre stranierii buni care au jucat în Liga 1 în ultimii ani, iar prestaţiile de la FC Botoşani au atras atât interesul lui Gigi Becali, cât şi cel al celor de la Dinamo. Becali l-a ochit încă de anul trecut, însă nu a reuşit să îl aducă până acum la FCSB şi pare că transferul nu se va mai realiza niciodată. 

Mijlocaşul argentinian este la un pas să plece de la FC Botoşani, iar Fanatik scrie că el deja s-a înţeles cu o echipă din Polonia şi va fi lăsat să plece în iarnă de Valeriu Iftime. Cotat la 650.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Rodriguez mai are contract cu Botoşani până în 2021. 

PROFILUL LUI JONATHAN RODRIGUEZ 

Născut în orăşelul San Nicolás de los Arroyos, aflat între Buenos Aires şi Rosario, Rodriguez a jucat numai în Argentina până la transferul din 2017, la FC Botoşani. Luat liber de contract de gruparea moldavă, cota mijlocaşului a crăscut considerabil, de la 50.000 de euro în 2017 sau 650.000 de euro în acest moment. 

Opt goluri şi şapte assist-uri a reuşit Jonathan Rodriguez în 65 de meciuri la FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: jonathan rodriguezfcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare