Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Franţa şi Barcelona! Cât va lipsi vedeta catalanilor după accidentarea de la Euro

Lovitură pentru Franţa şi Barcelona! Cât va lipsi vedeta catalanilor după accidentarea de la Euro

EURO 2020

Comentarii

Ousmane Dembele s-a accidentat în duelul cu Ungaria şi va avea nevoie să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Ousmane Dembele s-a accidentat în aeglul Franţei cu Ungaria, iar verictul medicilor este unul devastator atât pentru jucător cât şi pentru clubul şi naţionala sa. Atacantul catalanilor va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală şi va lipsi de pe teren în jur de patru luni. Acesta va urma să se opereze în Finlanda, aşa cum a făcut-o şi în 2017 şi 2020, informează L'Equipe.

Lovitură pentru Franţa şi Barcelona!

Astfel, Dembele va rata debutul sezonului viitor şi stagiile de pregătire ale Barcelonei, astfel că până la revenire va fi în urma coechipierilor săi din punct de vedere fizic. În plus, este a 13-a accidentarea suferită de francez de la venirea pe Camp Nou, iar acesta se chinuie să se menţină apt de joc pentu catalani.

Astfel, jocul său a avut de suferit de la venirea în Spania. Accidentările suferite l-au ţinut pe Dembele din a avea impactul dorit pentru Barcelona, iar cele 135 de milioane cheltuite de catalani pentru acesta, cel mai scump jucător din istoria clubului alături de Coutinho, par o risipă de bani.

În patru ani petrecuţi pe Camp Nou, francezul a reuşit să însumeze doar 118 apariţii, marcând 30 de goluri şi oferind 21 de pase decisive. Cotat în februarie 2019 la 120 de milioane de euro de către transfermarkt, valoarea acestuia s-a prăbuşit, iar atacantul este evaluat la 50 de milioane de euro la momentul actual.

Afla mai multe despre: euro 2020ousmane dembelefranţabarcelonaaccidentare dembele 

viewscnt
Articole similare