Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul român după care a alergat tot anul poate ajunge în Spania. Oferta, confirmată: "Împrumut cu drept de cumpărare de 1 milion de euro"

Lovitură pentru Gigi Becali! Fotbalistul român după care a alergat tot anul poate ajunge în Spania. Oferta, confirmată: "Împrumut cu drept de cumpărare de 1 milion de euro"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are concurenţă serioasă pentru transferul lui Andrei Chindriş. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit detaliile mutării în La Liga 1 internaţionalului U21.

Gigi Becali poate rata transferul lui Andrei Chindriş

"Într-adevăr, este o ofertă, dată printr-un impresar, de la un club mare din Spania. Oferta este de 200 de mii împrumut pe un an, cu drept de cumpărare de un milion de euro. Şi mai este o chestiune, nu l-aş vinde acuma şi nu îl vând când vreau eu, ci când pleacă fotbalistul. Iar el nu este dispus să plece deocamdată de la Botoşani", a spus Valeriu Iftime pentru AntenaSport.

Andrei Chindriş este fotbalistul pe care Gigi Becali îl vede stâlpul apărării la FCSB, iar ultima oferta făcută către FC Botoşani a fost de 400 de mii de euro. Marea problemă pentru patronul roş-albaştrilor este că două cluburi uriaşe din Europa l-au urmărit cu mare atenţie în acest sezon pe Chindriş şi vor să-l transfere în vara acestui an.

Conform presei din Spania, Valencia insistă pentru transferul fundaşului central de 21 de ani. Un mare atu pentru Chindriş este faptul că a copilărit în Huesca şi cunoaşte foarte bine limba spaniolă, astfel că nu va avea mari probleme de adapatare. Pe acest lucru mizează şi Valencia, care îl doreşte foarte mult în centrul apărării, lângă Mouctar Diakhabi, Ezequiel Garay sau Eliaquim Mangala.

În plus, o altă forţă a Europei, Salzburg, este şi ea interesată de aducerea lui Andrei Chindriş, jucător în schimbul căruia Valeriu Iftime aşteaptă suma de un milion de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrei chindris 

viewscnt
Articole similare