Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură pentru Guardiola! Manchester City poate pierde un super star! Ce jucător este aşteptat la Real Madrid: ”Este decizia lui”

Lovitură pentru Guardiola! Manchester City poate pierde un super star! Ce jucător este aşteptat la Real Madrid: ”Este decizia lui”

Transferuri

Real Madrid încearcă să îl convingă pe Brahim Díaz (19 ani) să nu îşi prelungească contractul cu Manchester City. Înţelegerea expiră în iunie 2019, iar madrilenii vor să îl aducă liber de contract.

Brahim Díaz a aflat de interesul lui Real Madrid pentru el şi este încântat de posibilitatea de a evolua pe Santiago Bernabeu. Spaniolul nu este un fotbalist de bază în formaţia antrenată de Pep Guardiola şi îşi doreşte să părăsească clubul englez. Un alt motiv pe care Díaz l-a invocat a fost întoarcerea în ţara sa natală, Spania.
 
2 goluri a marcat Brahim Díaz pentru Manchester City în cele 3 apariţii din acest sezon
 
Cu toate că a recunoscut că este greu să se ajungă la o înţelegere, Pep Guardiola i-a cerut tânărului jucător să aibă răbdare în ceea ce priveşte evoluţiile viitoare. ”Vom face tot ce ţine de noi să îl păstrăm aici, dar este numai decizia lui”, a declarat catalanul.
 
Din ianuarie 2019, jucătorul este liber să negocieze cu orice club, intrând în ultimele 6 luni de contract. Real Madrid a schimbat politica de transferuri a clubului, dorind să aducă pe Bernabeu jucători tineri de perspectivă.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta