Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Mikel Arteta! Un titular al lui Arsenal va pleca de pe Emirates la finalul sezonului

Lovitură pentru Mikel Arteta! Un titular al lui Arsenal va pleca de pe Emirates la finalul sezonului

Premier League

Comentarii

David Luiz, 34 de ani, va pleca de la Arsenal la sfârşitul actualului sezon, când îi va expira înţelegera cu ”tunarii”.

David Luiz o va părăsi pe Arsenal după două sezoane petrecute pe Emirates. Un fundaş haotic, dar genial în zilele sale bune, brazilianul îi va părăsi pe ”tunari” după 73 de partide, patru goluri şi un assist. Acesta a ridicat Cupa şi Supercupa Angliei cu formaţia lui Arteta.

Lovitură pentru Mikel Arteta!

Conform presei britanice, David luiz o va părăsi pe Arsenal la sfârşitul actualei înţelegeri cu clubul, la finalul sezonului, chiar dacă i se va oferi o prelungire. Brazilianul ar fi decis să se despartă de formaţia lui Arteta şi ar fi informat deja conducerea în legătură cu aceasta.

Ajuns în Anglia în 2011, Luiz semnase iniţial cu rivala Chelsea, unde şi-a petrecut cea mai mare bucată a carierei. Prezent pe Bridge în perioadele 2011-2014 şi 2016-2019, brazilianul a reuşit să câştige aproape tot cu londonezii, ridicând un Premier league, două trofee Europa league, două FA Cup-uri şi Liga Campionilor.

La naţionala Braziliei, Luiz a făcut parte dintr-un cuplu puternic în centrul apărării, cu Thiago Silva. Fundaşul de 34 de ani a reuşit să însumeze 56 de apariţii pentru Brazilia, în care a marcat de trei ori, inclusiv un gol senzaţional din lovitură liberă, în sferturile Campionatului Mondial, cu Columbia.

Ajuns pe final de carieră, cea mai probabilă destinaţia a fundaşul este ţara natală, unde nu a jucat niciodată la un nivel profesionist, fiind adus de Benfica în Portugalia încă de la o vârstă fragedă.

 

Afla mai multe despre: premier leaguearsenaldavid luiz 

viewscnt
Articole similare