Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Mircea Lucescu! "Diamantul" lui Dinamo Kiev pleacă într-un campionat de top din Europa. Care este suma uriaşă de transfer

Lovitură pentru Mircea Lucescu! "Diamantul" lui Dinamo Kiev pleacă într-un campionat de top din Europa. Care este suma uriaşă de transfer
Comentarii

Mircea Lucescu a fost numit în această vară pe banca lui Dinamo Kiev şi este la un pas să rămână fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipă, fiind dorit în Premier League şi Serie A.

Vitaliy Mykolenko (21 de ani) este numele fundaşului stânga de la Dinamo Kiev, care poate aduce o sumă importantă în contul clubului. Tuttosport scrie că tânărul fotbalist ucrainean este dorit de Inter Milano, însă aceasta nu este singura ofertă pe adresa apărătorului lateral. 

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, nu vrea să lase deloc din suma de transfer şi cere 30 de milioane de euro pentru fotbalistul cu opt selecţii în prima reprezentativă a Ucrainei. Inter este în dubii din cauza sumei mare de transfer, însă trebuie să se mişte repede dacă vrea să îl cumpere pe Mykolenko. 

Sky Sport Italia susţine că Gennaro Gattuso şi-l doreşte pe fundaş la Napoli, în timp ce acesta se află şi pe lista lui West Ham, din Premier League. În sezonul trecut, Mykolenko a marcat patru goluri şi a oferit 10 assist-uri în 36 de meciuri pentru Dinamo Kiev. 

Afla mai multe despre: dinamo kievmykolenykomircea lucescu 

viewscnt
Articole similare