Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru naţională! Un tricolor s-a accidentat grav şi va lipsi trei luni de pe teren: "Merge cu cârje şi poartă o atelă"

Lovitură pentru naţională! Un tricolor s-a accidentat grav şi va lipsi trei luni de pe teren: "Merge cu cârje şi poartă o atelă"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, nu se va putea baza pe mijlocaşul Tudor Băluţă pentru aproximativ trei luni. Fotbalistul se recuperează după o accidentare şi va rata primele meciuri ale naţionalei din 2021.

Tudor Băluţă, accidentare gravă la Dinamo Kiev

Mijlocaşul român împrumutat de Brighton la Dinamo Kiev s-a accidentat în ianuarie la metatarsiene, iar medicul echipei ucrainene a oferit ultimele detalii despre Tudor Băluţă. 

Astfel, vestea vine înaintea startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Selecţionerul Mirel Rădoi nu se va putea baza pe mijlocaşul român peste o lună, la debutul contra Macedoniei de Nord.

„Tudor Băluţă este supus unei perioade de recuperare. Acum merge cu cârje şi poartă o atelă specială pe picior”, a spus Andrey Shmorgun conform Spotmedia, care citează postul ucrainean 1+1.

Tudor Băluţă nu a reuşit să se impună sub comanda lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev şi a jucat în doar câteva meciuri pentru echipa din Ucraina. 

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Afla mai multe despre: tudor balutadinamo kievromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare