Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru PSG! Sergio Ramos s-a accidentat şi va rata începutul sezonului. Când ar putea debuta spaniolul la Paris

Lovitură pentru PSG! Sergio Ramos s-a accidentat şi va rata începutul sezonului. Când ar putea debuta spaniolul la Paris

PSG

Comentarii

De abia ajuns la PSG, Sergio Ramops s-a accidentat şi va rata începutul sezonului competiţional.

PSG va fi nevoită să debuteze în noul sezon fără noul său lider din apărare, Sergio Ramos. Fostul căpitan al lui Real Madrid s-a accidentat la un antrenament, la gambă, şi va rata debutul în noua stagiune, în faţa campioanei en-titre, Lille, în Supercupa Franţei, dar şi amicalul în faţa fostei echipe, Sevilla.

Lovitură pentru PSG!

Meciul de pregătire are loc marţi, 27 iulie, în timp ce Supercupa se va disputa la doar câteva zile după, pe 1 august. Însă, conform informaţiilor din presa britanică, Ramos ar trebui să fie disponibil la primul meci de campionat, pe 7 august, împotriva lui Troyes.

Legendarul fundaş central şi-a încheiat asocierea cu Real Madrid după 16 ani petrecuţi pe Bernabeu. Ajuns la 35 de ani, Florentino Perez nu a fost de acord cu termenii de prelungire ceruţi de Ramos, astfel că l-a lăsat să plece, chiar împins, liber de contract.

În timpul petrecut în capitala spaniolă, fostul căpitan al ”galacticilor” s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai redutabili fundaşi centrali din istorie, dovedindu-şi şi potenţa ofensivă pe lângă cea defensivă. Ramos a însumat 671 de apariţii pentru ”los blancos”, contribuind 101 goluri şi 40 de pase decivise. Cu clubul condus de Florentino Perez, spaniolul a câştigat tot ce se putea.

Afla mai multe despre: psgsergio ramosligue 1 

viewscnt
Articole similare