Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Real Madrid! Jucătorul ca şi transferat de "galactici" poate ajunge în Premier League

Lovitură pentru Real Madrid! Jucătorul ca şi transferat de "galactici" poate ajunge în Premier League

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are o listă impresionantă de transferuri pentru această vară, după ce aducerile lui Hazard şi Jovic nu au avut impactul aşteptat. Unul dintre jucătorii ca şi transferaţi de "galactici" poate fi "furat" de o echipă din Premier League.

Manchester United este clubul care îi poate da o lovitură lui Real Madrid, scrie cotidianul spaniol Marca. Ed Woodward, vicepreşedintele lui United, este pregătit să se dueleze cu Florentino Perez pentru semnătură unui jucător de la Ajax Amsterdam. 

Donny van de Beek (22 de ani) a fost dat ca şi transferat la Real Madrid de presa spaniolă, însă mijlocaşul care a ajutat-o pe Ajax să ajungă în semifinala UEFA Champions League în sezonul trecut este dorit şi în Anglia. Woodward este de părere că prin transferul lui van de Beek, Manchester United poate ajunge la nivelul următorul, acela de a se lupta la titlul în Premier League. 

Unul dintre cei mai promiţători fotbalişti olandezi din ultima perioadă, van de Beek este un mijlocaş cu "lipici" la gol. În ultimele trei sezoane, el a marcat cel puţin 10 goluri. Pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, el este cotat la 55 de milioane de euro, însă suma de transfer este de aşteptat să fie mai mare de atât, având în vedere şi interesul pentru jucător. 

Afla mai multe despre: van de beektransfer real madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare