Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Roma şi Italia! Spinazzola s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi. Care este verdictul medicilor

Lovitură pentru Roma şi Italia! Spinazzola s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi. Care este verdictul medicilorgalerie foto

EURO 2020

Comentarii

În partida dintre Belgia şi Italia, încheiată scor 1-2, Leonardo Spinazzola a părăsit terenul în lacrimi, după ce a suferit o accidentare gravă.

Unul dintre cei mai importanţi jucători italieni de la Euro 2020, Leonardo Spinazzola, nu va mai evolua la această ediţie a Campionatului European. Jucătorul Romei alerga pe partea stângă a terenului spre sfârşitul partidei cu Belgia, când acesta a simţit o durere şi s-a prăbuşit, înainte de a cere să fie schimbat.

Care este verdictul medicilor

Se pare că fundaşul stânga a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, o accidentare gravă, care îl va ţine departe de gazon pentru luni bune. Astfel, pentru Spinazzola, Euro 2020 s-a încheiat. Mai rău, acesta va rata şi începutul sezonului competiţional de club şi implicit perioada de pregătire.

La Roma, Spinazzola are un nou antrenor în Jose Mourinho, unul dintre cei mai respectaţi tehnicieni din lume. Această ruptură înseamnă că italianul nu va avea şansa să se obişnuiască cu metodele celui intitulat ”The Special One” şi va avea mult de muncă pentru a recupera când va reveni pe gazon.

Lovitură pentru Roma şi Italia!

Emerson, jucătorul lui Chelsea, a fost introdus de Mancini pe postul de fundaş stânga, în locul lui Spinazzola, iar acesta va fi probabil titular şi în meciurile ce urmează. Pe italieni îi aşteaptă un duel de foc, în faţa Spaniei, naţională ce i-a învins în finala Euro 2012, cu scorul de 4-0.

În faţa Belgiei, ”Squadra Azzurra” a dominat partida şi s-a impus, pe merit, cu scorul de 2-1. Barrella şi Insigne au marcat pentru Italia, în timp ce Lukaku a redus din diferenţă pentru ”diavolii roşii”. În urma partidei, Victor Piţurcă a dat de pământ cu apărarea lui Roberto Martinez, care a făcut câteva greşeli de neiertat, spune fostul selecţioner.

Afla mai multe despre: euro 2020belgia italialeonardo spinazzolaaccidentare spinazzola 

viewscnt
Articole similare