Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Şumudică. Întâlnirea care n-a fost pe placul antrenorului lui CFR Cluj. Se negociază în culise

Lovitură pentru Şumudică. Întâlnirea care n-a fost pe placul antrenorului lui CFR Cluj. Se negociază în culise

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, nu-şi doreşte să piardă fotbalişti importanţi din lot, mai ales că are în faţă meciuri importante în Liga 1 şi în Europa. Deşi a susţinut că Billel Omrani nu va părăsi echipa, presa din Turcia a anunţat că un club se va întâlni cu reprezentanţii atacantului.

Marius Şumudică trece prin cea mai delicată perioadă de la CFR Cluj de când a preluat echipa. Deşi în Liga 1 are maximum de puncte, în Europa echipa a fost inferioară adversarelor puternice, precum Young Boys şi Steaua Roşie. Acum, tehnicianul se luptă şi pentru a-şi păstra jucătorii, în urma ultimelor informaţii apărute. 

CFR Cluj poate transfera în străinătate

La CFR Cluj, trei atacanţi se luptă pentru postul de titular. Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Billel Omrani au fost rotiţi încă de la startul sezonului, iar concurenţa ar fi putut mai mare, dacă la echipă ar fi rămas şi Mario Rondon, cel care a plecat după ce l-a deranjat pe Marius Şumudică. 

Totuşi, presa din Turcia a anunţat că CFR Cluj l-ar putea vinde pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi. După ce în urmă cu câteva zile s-a scris despre interesul lui Konyaspor pentru Omrani, turcii au oferit noi detalii. 

Haberdairesi.com a dezvăluit întâlnirea pe care oficiali ai lui Konyaspor o vor avea cu reprezentanţii vârfului francez. "Oficialii se vor întâlni cu reprezentanţii lui Omrani. Negocierile au început deja. Konyaspor vrea să-l legitimeze. Atacantul e entuziasmat de posibilul transfer", scrie sursa citată. 

Fotbalistul revitalizat de Dan Petrescu în Gruia mai are contract doar până la finalul sezonului şi e cotat la 1.6 milioane de euro. 

Cum a reacţionat Şumudică întrebat despre plecarea lui Omrani

Principalul campioanei României a vorbit despre situaţia vârfului echipei: "Omrani este jucătorul CFR-ului, nu face obiectul niciunui transfer. Îmi doresc să crească, am încercat să-l revitalizez, anul trecut a jucat foarte puţin. A avut şi o accidentare, dar sunt ferm convins că este jucătorul care ne va ajuta pe durata acestui an competiţional", a declarat Marius Şumudică.

Jucătorul de origine algeriană a fost aproape de a pleca în liga secundă din Anglia în trecut, de la CFR Cluj, dar conducerea a refuzat oferta venită. 

Pe lângă posibilele modificări din lot, Şumudică a primit şi veşti bune. Trei fotbalişti importanţi revin la antrenamentele clubului, după ce au fost indisponibili. 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujbillel omrani transferbillel omranimarius sumudicabillel omrani konyaspor 

viewscnt
Articole similare