Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru U Craiova! Jucătorul dorit de Papură a semnat cu o altă echipă. Toate detaliile transferului

Lovitură pentru U Craiova! Jucătorul dorit de Papură a semnat cu o altă echipă. Toate detaliile transferului
Comentarii

U Craiova a fost la un pas de o lovitură pe piaţa transferurilor în urmă cu doar câteva luni, când patronul clubului, Mihai Rotaru, a fost în negocieri avansate pentru transferul lui Kristian Dimitrov, un internaţional bulgar.

În vara trecută, Telekom Sport a scris în exclusivitate pentru interesul lui U Craiova pentru Kristian Dimitrov (22 de ani), un fundaş central care la acea vreme evolua pentru Botev Plovdiv. Chiar dacă negocierile între bulgari şi olteni erau destul de avansate, transferul a picat în cele din urmă, iar Craiova s-a reorientat şi l-a adus pe Mihai Bălaşa de la FCSB. 

Dimitrov nu a plecat în vară din Bulgaria, ci a mai aşteptat câteva luni, iar acum a prins un transfer important. Hajduk Split a anunţat transferul lui Dimitrov, pentru care a plătit doar 500.000 de euro, o sumă mai mică decât Botev a cerut-o, în vară, celor de la Craiova. 

Lovitură pentru U Craiova! Jucătorul dorit de Papură a semnat

Bulgarul a semnat cu echipa croată un contract valabil până în 2023 şi va purta numărul 4. În aproape patru ani la Plovdiv, Dimitrov a jucat 68 de meciuri, marcând şase goluri. Pentru prima reprezentativă a Bulgariei el are şase selecţii. 

În acest moment, U Craiova, care este pe locul secund în Liga 1, are cinci fundaşi centrali disponibili în lot: Bălaşa, Tiago Ferreira, Acka, Uros Cosic şi Florin Gardoş. Cu toate acestea, ultimii doi au probleme medicale. 

Afla mai multe despre: kristian dimitrovu craiovahajduk split 

viewscnt
Articole similare