Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru UEFA pe tema Superligii. Ce ar fi anunţat Ministerul Justiţiei din Elveţia

Lovitură pentru UEFA pe tema Superligii. Ce ar fi anunţat Ministerul Justiţiei din Elveţia
Comentarii

Ministerul Elveţian al Justiţiei a informat UEFA şi FIFA că nu pot sancţiona echipele Real Madrid, FC Barcelona sau Juventus pentru episodul Superliga Europeană.

Potrivit celor de la Cadena SER, cele două organizaţii au primit o scrisoare în care li se explică de fapt că nu au capacitatea de a elimina din Liga Campionilor, cele trei echipe care au dorit să formeze o Superligă Separată.

Recent, presa internaţională a anunţată că UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva ultimelor trei cluburi rămase în Superliga europeană, Juventus Torino, Real Madrid şi FC Barcelona, pentru o posibilă încălcare a cadrului juridic al UEFA. "Ca urmare a unei anchete desfăşurată de inspectorii de etică şi disciplină a UEFA, s-a deschis o procedură disciplinară împotriva cluburilor Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus, pentru o potenţială încălcare a cadrului juridic UEFA", a anunţat forul european, fără alte precizări.

Forul european a anunţat, la 12 mai, că inspectori de etică şi disciplină au fost numiţi pentru a ancheta Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus Torino în legătură cu proiectul Superligii europene.

Afla mai multe despre: real madridbarcelonajuventussuperligauefa 

viewscnt
Articole similare