Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură primită de Barcelona! Agentul lui Lautaro Martinez s-a întâlnit cu reprezentanţii lui Real Madrid şi Atletico Madrid

Lovitură primită de Barcelona! Agentul lui Lautaro Martinez s-a întâlnit cu reprezentanţii lui Real Madrid şi Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Atacantul argetinian care a fost dorit cu insistenţă vara trecută de Barcelona este fericit la Inter, dar agenţii săi îi caută un nou club.

Martinez ar putea să fie protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri din următoarea perioadă de mercato, iar Real Madrid şi Atletico Madrid s-au întâlnit cu reprezentanţii jucătorului. 

Chiar dacă este fericit la Inter, agentul lui Lautaro Martinez, Alejandro Camano, s-a întâlnit săptămâna asta cu cele mai puternice cluburi din capitala Spaniei. Plecarea de la noua campioană din Serie A nu va fi uşoară, dar sunt multe echipe care îi monitorizează situaţia. Barcelona a fost favorită să îl cumpere vara trecută, dar situaţia financiară a clubului face ca orice nou transfer să fie dificil. 

Real Madrid va încerca sî îl aducă pe Erling Haaland, insă CEO-ul Borussiei Dortmund a declarat deja că nordicul nu va pleca de la echipă. Madrilenii vor insista pentru Haaland, dar Martinez rămâne una dintre alternative. 

Atletico a luat în calcul varianta cu atacantul argentinian, deoarece este posibil ca Luis Suarez să plece la sfârşitul actualului sezon. Inter doreşte să îşi păstreze vârful, dar situaţia economică i-ar putea face să se răzgândească. 

Inter Milano plăteşte în continuare taxa de 50 de milioane de euro pentru Achraf Hakimi, iar acest lucru este un factor care poate fi luat în considerare, deoarece relaţia dintre cele două echipe este una bună.  

Afla mai multe despre: lautaro martinez 

viewscnt
Articole similare