Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură şi pentru Dinamo după ce Gueye a fost depistat cu cocaină! Problema mare de ultimă oră apărută

Lovitură şi pentru Dinamo după ce Gueye a fost depistat cu cocaină! Problema mare de ultimă oră apărută
Comentarii

Scandalul din jurul lui Magaye Gueye, care a fost depistat pozitiv cu cocaină şi suspendat pentru moment, o afectează direct şi pe Dinamo Bucureşti! După ce au obţinut un echilibru în echipă, Ionel Gane şi conducerea au primit o nouă veste rea.

Dinamo, problemă mare de lot după de Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină

Magaye Gueye a călcat din nou pe bec, iar de această dată aventura sa la Dinamo se poate sfârşi. Atacantul dinamovist a fost depistat cu cocaină în corp de ANAD, care a înştiinţat Dinamo, FRF, LPF şi COSR. 

Vestea vine cum nu se poate mai rău pentru Dinamo, care a ajuns să aibă emoţii pentru retrogradare, din cauza clasării în clasament. Dinamo Bucureşti nu riscă vreo sancţiune, din cauza lui Gueye, dar Ionel Gane are de gestionat o situaţie dificilă. 

Magaye Gueye riscă o suspendare de doi ani, dacă şi a doua probă a ANAD va fi pozitivă. În orice caz, contractul senegalezului va fi desfăcut, el fiind oprit din activitate de ANAD, în acest moment. 

Astfel, antrenorul Ionel Gane a rămas fără variante în atac. În acest moment, în plin sezon, tehnicianul se poate baza doar pe un singur atacant: Robert Moldoveanu! Celelalte două variante, Adam Nemec şi Andrei Blejdea, sunt indisponibile. Amândoi au suferit accidentări de lungă durată. Giani Stere şi Cătălin Măgureanu, doi tineri fără experienţă, ar putea fi alte două variante. 

Cum perioada de transferuri s-a închis de câteva săptămâni, Dinamo mai poate aduce jucători liberi de contract sau împrumutaţi. 

Magaye Gueye a recidivat la Dinamo Bucureşti

În urmă cu două luni, Gueye a fost în centrul unui alt scandal la Dinamo. În timp ce echipa se zbătea pentru a strânge puncte, iar fanii făceau eforturi pentru a ţine clubul în viaţă, atacantul înjura conducerea dintr-un jacuzzi, la munte. 

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

După 26 de etape din sezonul regular, Dinamo e pe locul 13, cu 27 de puncte, fiind pe ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1. 

Afla mai multe despre: magaye gueyedinamo bucurestidinamomagaye gueye dopajmagaye gueye cocaina 

viewscnt
Articole similare