Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura uriaşă dată de Becali în Liga I. Transferul răsunător făcut de FCSB, tot mai aproape de un gigant al Europei. Sume COLOSALE puse în joc

Lovitura uriaşă dată de Becali în Liga I. Transferul răsunător făcut de FCSB, tot mai aproape de un gigant al Europei. Sume COLOSALE puse în jocgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme în defensivă, iar Gigi Becali s-a apucat deja să-şi caute fundaşii potriviţi pe care să-i transfere în sezonul următor.

FCSB e în căutare disperată de fundaşi centrali, după ce Gigi Becali a declarat că este nemulţumit de prestaţiile lui Iulian Cristea, iar Bogdan Planic va intra în ultimul său an de contract cu vicecampioana României, sârbul devenind jucător liber de contract la finalul sezonului următor.

Astfel, Gigi Becali a început deja să-şi caute jucători care să-i întărească zona defensivă lui Bogdan Argeş Vintilă, iar în stagiunea următoare, FCSB să nu mai rateze din nou titlul, ultimul fiind cucerit în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

De altfel, tot în urmă cu cinci ani, FCSB a avut în lot un fundaş central extrem de promiţător, însă Becali a scăpat rapid de jucător şi n-a ţinut cont de potenţialul pe care îl avea Cătălin Carp, jucător dorit insistent acum de liderul din campionatul Rusiei, Zenit Sankt Petersburg.

Coleg cu Ionuţ Nedelcearu la Ufa, Cătălin Carp a devenit om de bază în echipa de start a lui Viktor Goncharenko şi poate evolua pe două poziţii, fundaş central şi mijlocaş defensiv. În aceste condiţii, cu evoluţii apreciate în mod constant, fotbalistul moldovean a intrat în atenţia cluburilor importante din Rusia, iar jurnaliştii scriu deja că liderul incontestabil al campionatului, Zenit, îl va transfera în vară pe jucătorul de 26 de ani.

  • 1,7 milioane de euro este cota lui Cătălin Carp, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Becali i-a distrus cariera. Luat la FCSB, Carp a dezamăgit total

Aventura lui Cătălin Carp în fotbalul românesc a început în 2014, când CFR Cluj l-a adus, la doar 20 de ani, liber de contract, de la echipa secundă a lui Dinamo Kiev. Deşi se afla la o vârstă foarte fragedă, fotbalistul moldovean a profitat de perioada dificilă pe care o traversau ardelenii, s-a impus rapid în echipa de start, iar în vara lui 2015 a fost adus de Gigi Becali la FCSB, la insistenţele lui Mirel Rădoi, antrenorul venit în locul lui Constantin Gâlcă.

Lucrurile n-au stat aşa cum ar fi trebuit pentru Carp la FCSB, echipa a avut un start dezamăgitor de campionat, a suferit o eliminare prematură din competiţiile europene, astfel că Rădoi s-a despărţit rapid de roş-albaştri, iar Becali l-a adus în locul său pe Laurenţiu Reghecampf.

Odată cu venirea noului antrenor, Cătălin Carp a întâmpinat multe probleme şi a prins doar două meciuri în echipa vicecampioanei României, ambele în finalul sezonului. După doar nouă partide jucate în tricoul celor de la FCSB, Carp a fost cedat, liber de contract, la FC Viitorul.

Fotbalistul moldovean s-a descurcat foarte bine sub comanda lui Gheorghe Hagi, a prins 14 meciuri în prima parte a sezonului 2016/2017, apoi, în pauza de iarnă, a semnat cu FC Ufa, unde s-a impus rapid. Cătălin Carp a evoluat cu echipa în preliminariile cupelor europene, a prins experienţă şi a devenit om de bază în primul 11, alături de Ionuţ Nedelcearu. După o nouă evoluţie extrem de bună în meciul cu ŢSKA Moscova, încheiat la egalitate, scor 0-0, Cătălin Carp este văzut acum drept unul dintre principalele transferuri ale lui Zenit din vara acestui an.

  • 29 de meciuri are Cătălin Carp pentru naţionala Moldovei

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare