Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură uriaşă în Liga 1! Iuliu Mureşan revine, dar nu la CFR! Cu ce club semnează

Lovitură uriaşă în Liga 1! Iuliu Mureşan revine, dar nu la CFR! Cu ce club semnează

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan este gata să revină în fotbalul românesc, după doar câteva luni de pauză luate după despărţirea de CFR Cluj.

Omul care a fost în conducerea CFR-ului la toate marile performanţe din ultimul deceniu s-a înţeles cu Hermannstadt, unde va prelua funcţia de preşedinte, anunţă Fanatik. Sibienii speră ca această mutare să se dovedească decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Hermannstadt se află într-o situaţie dificilă în campionat, după cinci etape disputate din play-out. Sibienii ocupă locul 6, poziţie de baraj, cu 17 puncte, unul mai mult decât Dunărea Călăraşi şi trei peste Concordia Chiajna. Trupa lui Vasile Miriuţă nu a obţinut nicio victorie în play-out (o remiză şi patru înfrângeri).

În vârstă de 65 de ani, Iuliu Mureşan este unul dintre cei mai experimentaţi oameni de fotbal din România, după ce a petrecut 18 ani la CFR Cluj, ca preşedinte, şi a ajutat clubul să promoveze din Liga a III-a până în Liga I. CFR Cluj cucerit de patru ori titlul în Liga 1 şi a jucat în trei rânduri în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujhermannstadt 

viewscnt
Articole similare