Experiențe împreună.
You are here:

Lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor pentru Becali la FCSB. Anunţul despre Dennis Man a fost postat pe site-ul oficial: "E pregătit pentru transfer"

Lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor pentru Becali la FCSB. Anunţul despre Dennis Man a fost postat pe site-ul oficial: "E pregătit pentru transfer"

FCSB

Comentarii

FCSB are unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte să încaseze sume serioase de bani pentru Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan.

Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă uriaşă pentru Florinel Coman, însă marea lovitură pe care o poate da FCSB ar putea veni în urma unui transfer al lui Dennis Man. Jurnaliştii de la UEFA au realizat un clasament cu 50 de tineri jucători care ar trebui urmăriţi în acest an, iar pe listă se află şi mijlocaşul roş-albaştrilor.

"Jucătorul a făcut pasul de la naţionala de tineret către prima reprezentativă a României, talentatul atacant este pregătit pentru un transfer în afara ţării" , se arată în articolul celor de la UEFA.

Pe lista oficialilor UEFA, pe lângă Dennis Man, se regăsesc şi alţi jucători care au devenit titulari inconstestabili la echipe uriaşe din fotbalul european, precum Ansu Fati (FC Barcelona), Gabriel Martinelli (Arsenal) sau Mason Greenwood (Manchester United).

Becali e în culmea fericirii. FCSB, aproape să-şi vândă starurile

Cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Dennis Man este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători de la FCSB şi, totodată, din fotbalul românesc. Fotbalistul de 21 de ani a marcat 5 goluri şi a reuşit 2 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în acest sezon pentru roş-albaştri.

Pe lângă articolul în care a fost inclus Dennis Man, Gigi Becali a mai primit o veste bună. Conform declaraţiilor patronului de la FCSB, o echipă din MLS a oferit o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc în schimbul serviciilor lui Florinel Coman.

"Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat, e de la un club din America. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America. Pe 100% sunt 18 milioane. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Stai puţin. Acum e important ca şi Rădoi să facă ce e bine pentru fotbal. Dacă îl iei şi îl pui pe bancă la naţională, mai bine se duce la U21 şi joacă acolo. Coman mai are timp, are 21 de ani" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

viewscnt
Articole similare