Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura verii pe piaţa transferurilor! Gigi Becali îşi îndeplineşte cel mai mare vis! Cine e la un pas să semneze cu FCSB

Lovitura verii pe piaţa transferurilor! Gigi Becali îşi îndeplineşte cel mai mare vis! Cine e la un pas să semneze cu FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a primit cea mai bună veste! În timp ce e ocupat cu găsirea unui nou antrenor pentru sezonul viitor, patronul de la FCSB este foarte aproape să dea lovitura verii pe piaţa transferurilor.

Şefii lui Al Shabab l-au anunţat pe Constantin Budescu că sunt şanse foarte mari să renunţe la serviciile sale la finalul acestui sezon. Şeicii îl apreciază pe Budi, dar sunt nemulţumiţi de problemele medicale pe care mijlocaşul le-a tot avut în ultima perioadă.

Cum Marius Şumudică nu va mai continua la Al Shabab, şansele ca Budescu să rămână sunt aproape zero. În aceste condiţii, Becali este foarte aproape să-l readucă pe jucător la FCSB. ”Budescu poate să vină când vrea el. Mă anunţă şi în secunda următoare semnăm”, a spus Becali, care regretă şi acum plecarea mijlocaşului.

Dacă mă voi întoarce în România, atunci voi juca doar pentru FCSB”, a spus Budescu.

Mutarea ar urma să se efectueze imediat după ce Budescu îşi va închide conturile cu Al Shabab.

Afla mai multe despre: becalifcsbbudescu,  

viewscnt
Articole similare