Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Loviturile pregătite de Rapid! Fostul antrenor al FCSB, pe banca tehnică şi Daniel Niculae în conducerea clubului

Loviturile pregătite de Rapid! Fostul antrenor al FCSB, pe banca tehnică şi Daniel Niculae în conducerea clubului

Rapid

Comentarii

Rapid se schimbă din temelii, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi la nivelul conducerii. Daniel Niculae ar fi aproape de revenirea în Giuleşti, în timp ce pe banca tehnică rapidiştii au de gând să producă o surpriză.

Daniel Niculae ar putea reveni la Rapid

Sâmbătă, directorul general al Rapidului, Ovidiu Burcă, şi-a dat demisia din club, după ratarea promovării. 

Mutarea i-ar putea face loc lui Daniel Niculae în conducerea clubului, în condiţiile în care cei doi nu se aflau în cele mai bune relaţii, conform ProSport. Fostul atacant din Giuleşti pune pune şi condiţii pentru a reveni. Daniel Niculae îşi doreşte ca el ca el să fie singurul factor de decizie din club şi să ia toate deciziile. 

Bogdan Andone, de la Astra la Rapid?

Sursa citată notează că rapidiştii din conducere au de gând să-l schimbe pe Dan Alexa, cel care a ratat promovarea în Liga 1, cu actualul tehnician al Astrei, Bogdan Andone. Alături de fostul antrenor al FCSB ar putea reveni în Giuleşti şi secundul său, Vasile Maftei, unul dintre cei mai apreciaţi rapidişti din ultimul deceniu. 

Pentru a reuşi să-l aducă la Rapid, conducerea va fi nevoită să achite o clauză de reziliere, în condiţiile în care Bogdan Andone a semnat prelungirea contractului cu Astra. 

Viorel Moldovan, dorit de Rapid şi Petrolul

Viorel Moldovan, tehnicianul care a promovat-o în stagiunea trecută pe Chindia în Liga 1 este dorit la Petrolul Ploieşti. De asemenea, există negocieri şi cu Rapid, iar fanii giuleştenilor şi-au dat acordul pentru ca mutarea să se realizeze. 

Afla mai multe despre: bogdan andonedaniel niculaegigi becali 

viewscnt
Articole similare