Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovren, mesaj ameninţător pentru Cristiano Ronaldo înainte de finala UCL: ”O să-l oprim. Sunt gata pentru orice”

Lovren, mesaj ameninţător pentru Cristiano Ronaldo înainte de finala UCL: ”O să-l oprim. Sunt gata pentru orice”
Comentarii

Liverpool şi Real Madrid se vor întâlni în finala Ligii Campionilor, pe 26 mai, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Înainte de confruntarea de la Kiev, Dejan Lovren a avut un mesaj clar pentru Cristiano Ronaldo.

Multă lume se întreabă dacă apărarea lui Liverpool va putea rezista în faţa lui Real Madrid, iar elevii lui Klopp par mai hotărâţi ca niciodată. Dejan Lovren nu se teme de ofensiva lui Real, ba chiar are un mesaj special pentru Cristiano Ronaldo.

O să îl oprim împreună pe Cristiano. Uneori se va întâmpla să fiu în duel direct cu el, dar sunt pregătit pentru aşa ceva. Sunt pregătit pentru orice”, a spus Lovren. Fundaşul ”cormoranilor” le-a recomandat suporterilor lui Liverpool să nu meargă la Kiev dacă nu au bilet pentru marea finală din Liga Campionilor.

Dacă nu aveţi bilete, atunci nu veniţi la Kiev. Mi-aş fi dorit să am bilete pentru toţi cei care mi-au cerut în ultima perioadă, dar lucrul ăsta e imposibil. Vor fi oameni care ne vor susţine acolo, pe stadion, alţii vor fi în Liverpool şi alţii în toată lumea. Îi vom simţi pe toţi, ştim că sunt în spatele nostru”, a spus Lovren.

”AVEM O ŞANSĂ! HAI SĂ JUCĂM”

Jurgen Klopp e convins că echipa sa va evolua la un nivel ridicat şi se va bate cu şanse reale pentru câştigarea trofeului.

"Avem o şansă, deci hai să încercăm! Hai să mergem acolo şi să încercăm să jucăm la un nivel la care oamenii nu ne vedeau capabili să jucăm. Este posibil!", spune Jurgen Klopp, care a oferit detalii şi despre Emre Can, jucător care ar putea reveni în echipa "cormoranilor" pentru marea finală. Accidentat în finalul sezonului, Can a reluat pregătirile, iar Klopp spune că va lua o decizie în privinţa sa chia înainte de meci.

Acum zece zile nu credeam că e posibil să facă ce a făcut astăzi! E foarte bine, dar va trebui să aşteptăm să vedem cum e şi mâine. E disperat să facă parte din echipă! Nu ştiu ce va face în viitor, nu e important acum (n.r. a fost dat ca şi transferat la Juventus). E 100% aici acum şi nu ştiu ce va face", a declarat Klopp.

Afla mai multe despre: liverpoolreal madridfinalalovrenkloppcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare