Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a anunţat echipa etapei a 13-a din Liga 1. Mai mulţi jucători străini decât români. FCSB şi Dinamo - câte doi reprezentanţi

LPF a anunţat echipa etapei a 13-a din Liga 1. Mai mulţi jucători străini decât români. FCSB şi Dinamo - câte doi reprezentanţi

Fotbal

Comentarii

Superstiţiile au prins viaţă pentru unele formaţii din Liga 1, în etapa a 13-a. Etapă cu ghinion pentru cinci formaţii din Liga 1, care n-au obţinut punct/puncte în această rundă. LPF a anunţat cei mai buni 11 jucători ai etapei, dar şi antrenorul acestora.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis echipa ideală a etapei cu numărul 13, în urma prestaţiilor şi rezultatelor înregistrate în această rundă. Surprinzător sau nu, bulgarul Bozhidar Chorbadzhiyski se află în această listă selectă, chiar dacă a fost îndelung contestat de numeroşi oameni din fotbalul românesc.

Rezultatele complete ale etapei a 13-a:

  • FC Hermannstadt - FC Voluntari 0-0
  • Dinamo Bucureşti - Gaz Metan 2-0 (Mrzljak şi Sorescu)
  • CFR Cluj - U Craiova 2-0 (Traore şi Omrani)
  • Academica Clinceni - FC Viitorul 0-0
  • OSK Sepsi - Astra 2-3 (Karanovic, Vaşvari/ Tincu - autogol, Budescu, Răduţ)
  • Chindia Târgovişite - FCSB 1-2 (Florea/ Leca - autogol, Gnohere)
  • Poli Iaşi - FC Botoşani 0-3 (J.Rodriguez, M.Roman, Ofosu).

ECHIPA ETAPEI  A 13-A

PORTAR

Victor Rîmniceanu (FC Voluntari / 29 ani / 5 jocuri) - A avut patru intervenţii decisive, inclusiv un penalty apărat. Graţie prestaţiei experimentatului portar, ilfovenii şi-au trecut în cont un punct.

FUNDAŞI

Kevin Boli (CFR Cluj / 28 ani / 3 jocuri) - A fost unul dintre jucătorii pentru care Dan Petrescu a insistat mult să-l aibă şi în acest sezon în lot, iar prestaţia din derby-ul cu Universitatea Craiova a arătat de ce tehnicianul clujenilor crede în el.

Bozhidar Chorbadzhiyski (FCSB / 24 ani / 2 jocuri) - Evoluţie pozitivă prin care a răsplătit încrederea lui Bogdan Vintilă. Dovedeşte că este o soluţie viabilă pentru centrul apărării roş-albastre.

Răzvan Patriche (Academica / 33 ani / 12 jocuri) - Veteranul ilfovenilor a coordonat excelent defensiva grupării din Clinceni, care a bifat primul meci fără gol încasat din acest sezon.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 22 ani / 12 jocuri) - Trece printr-o perioadă foarte bună. A pasat decisiv la prima reuşită a bucureştenilor, apoi a marcat golul care a stabilit scorul final.

Filip Mrzljak (Dinamo / 26 ani / 6 jocuri) - A surprins prin evoluţia sa mult mai ofensivă faţă de postul pe care s-a remarcat. A înscris primul gol în tricoul roş-albilor.

Constantin Budescu (Astra / 30 ani / 6 jocuri) - A fost în mare formă! A marcat un gol, al 62-lea pe prima scenă din România, şi a oferit a 50-a pasă decisivă din carieră în campionatul intern. Este un jucător care poate decide oricând un meci.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 24 ani / 3 jocuri) - Introducerea sa pe teren din primul minut s-a dovedit a fi o alegere inspirată făcută de Marius Croitoru. A scos un penalty şi a pasat decisiv pentru reuşita lui Mihai Roman I.

ATACANŢI

Lacina Traore (CFR Cluj / 29 ani / 5 jocuri) - A făcut cel mai bun meci de la revenirea în CASA Liga 1. A înscris primul gol în principala competiţie internă după aproape nouă ani. Este al 14-lea marcator al clujenilor din ediţia curentă.

Harlem Gnohere (FCSB / 31 ani / 7 jocuri) - A fost principalul pericol al roş-albaştrilor. A marcat pentru a 54-a oară în principala competiţie internă, Chindia fiind a 19-a echipă împotriva căreia a înscris cel puţin un gol în CASA Liga 1.

Mihai Roman I (FC Botoşani / 35 ani / 5 jocuri) - Prin reîntoarcerea la Botoşani, veteranul moldovenilor şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal. Şi-a trecut deja în cont 2 goluri şi o pasă decisivă în 5 jocuri.

ANTRENORUL ETAPEI

Dan Petrescu (CFR Cluj / 51 ani) - A câştigat clar duelul tactic din derby-ul rundei, astfel ardelenii au bifat a 7-a victorie din acest sezon la cel puţin două goluri diferenţă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare