Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a anunţat echipa etapei. Dorinel Munteanu a fost desemnat antrenorul rundei după ce a bătut-o pe FCSB

LPF a anunţat echipa etapei. Dorinel Munteanu a fost desemnat antrenorul rundei după ce a bătut-o pe FCSB

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 18-a:

PORTAR

Lukas Zima (Petrolul Ploieşti) - Datorită intervenţiilor portarului ceh, ploieştenii şi-au continuat seria meciurilor fără înfrângere.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - A depus un efort consistent în cele 81 de minute în care s-a aflat pe teren, reuşind să impună respect.

Gabriel Mutombo (FC Botoşani) - O prestaţie sigură. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Raul Da Silva (Universitatea Craiova) - Experimentatul fundaş brazilian a făcut un joc solid în centrul defensivei Universităţii Craiova.

Miguel Gomes Silva (Oţelul Galaţi) – A fost la înălţime! A oprit orice încercare adversă de a pătrunde pe flancul său.

MIJLOCAŞI

Eric Omondi (UTA Arad) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a contribuit la ambele reuşite ale arădenilor.

Juri Cisotti (Oţelul Galaţi) - Este un jucător exponenţial în sistemul gândit de Dorinel Munteanu. Pe lângă golul marcat, a dominat centrul terenului.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Căpitanul Universităţii Cluj şi-a trecut în cont o nouă pasă decisivă, a patra din acest sezon.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Graţie dublei reuşite de el, covăsnenii au luat trei puncte extrem de importante în lupta pentru un loc în play-off.

Rivaldinho (Farul Constanţa) - Al doilea joc la rând în care a marcat. În plus, a reuşit şi o pasă decisivă.

Constantin Budescu (Farul Constanţa) - Responsabil cu spectacolul! A marcat şi a oferit un assist de clasă. Are patru goluri şi şase pase decisive în ultimele 10 apariţii în SuperLiga României.

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) - După titlul câştigat la finele sezonului 2010-2011, fostul mare internaţional scrie din nou istorie cu Oţelul, pe care a luat-o din eşalonul al treilea, a promovat-o în al doilea, apoi în Superligă, competiţie în care impresionează. Ultimul rezultat, victoria pe terenul liderului, a venit să confirme jocul bun prestat de gălăţeni cu precădere în deplasare, unde sunt neînvinşi.

Afla mai multe despre: lpfdorinel munteanurivaldinho 

viewscnt
Articole similare