Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a anunţat oficial că Filipe Teixeira şi-a reziliat contractul FCSB. Ce urmează pentru mijlocaşul de 38 de ani

LPF a anunţat oficial că Filipe Teixeira şi-a reziliat contractul FCSB. Ce urmează pentru mijlocaşul de 38 de ani

Superliga

Comentarii

Contractul lui Filipe Teixeira cu FCSB a fost reziliat de comun acord, se arată într-un comunicat postat pe site-ul LPF. Cele două părţi au semnat însă deja o nouă înţelegere, pe un salariu mai mic.

Filipe Teixeira a semnat în vară un nou contract cu FCSB, dar una dintre clauze era că înţelgerea va fi reziliată la finalul acestui an, dacă echipa nu prinde grupele cupelor europene. Lucru care, de altfel, s-a întâmplat. Totuşi, mijlocaşul în vârstă de 38 de ani a semnat deja un nou contract cu FCSB, care a fost înregistrat la LPF. Gigi Becali susţine că şi unul dintre sponsorii principali a cerut asta.

Vechea înţelegerea a încetat printr-o decizie dată de Comisia Naţională pentru Statute şi Regulamente: ”DE ANDRADE TEIXEIRA FELIPE VS. FC FCSB – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părţi, prin acordul părţilor, începând cu data pronunţării prezentei. Irevocabilă”, se arată în comunicatul postat pe site-ul LPF.

Conform noului contract, salariul lui Filipe Teixeira va scădea de la 20.000 de euro pe lună - cât avea până în prezent, la 15.000 de euro.

Afla mai multe despre: filipe teixeirafcsblpfliga 1 

viewscnt
Articole similare