Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a anunţat unde va juca FCSB în play-off! Care e noua casă a echipei lui Gigi Becali în următoarele meciuri

LPF a anunţat unde va juca FCSB în play-off! Care e noua casă a echipei lui Gigi Becali în următoarele meciuri

FCSB

Comentarii

FCSB va juca meciurile de pe teren propriu din play-offul Ligii I la Giurgiu, pe Stadionul Marin Anastasovici, a anunţat, luni, LPF.

FCSB se mută la Giurgiu pentru meciurile din palay-off

Echipa lui Gigi Becali e nevoită, din nou, să părăsească Arena Naţională, "casa" din ultimele sezoane. Deşi putea disputa meciurile de pe teren propriu şi la Piteşti, şi la Buzău, FCSB a ales stadionul din Giurgiu. 

"Din cauza faptului ca proprietarul Arenei Naţionale a suspendat contractul clubului în perioada de pregătire a turneului final al Campionatului European, FCSB a solicitat programarea meciurilor din organizarea proprie pe stadionul din Giurgiu, încheind în acest sens un contract pentru dreptul de folosinţă al acestuia la toate meciurile din play-off", a precizat LPF.

Prima partidă găzduită în play-off de arena Marin Anastasovici va fi FCSB – FC Botoşani.

Florin Tănase, supărat pe PMB

Florin Tănase (26 de ani) a fost supărat după meci din cauza faptului că Primăria din Bucureşti nu a permis să se joace meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova pe Arena Naţională, în sezonul regular. 

„Am fost plecaţi mulţi jucători la lot şi se vede. Mă aşteptam să se întâmple asta pentru că aşa a fost mereu când a fost pauza pentru naţionala. Este un rezultat echitabil. Este un punct obţinut, să nu uităm, în deplasare. Mulţumim celor de la Primăria Bucureşti că ne-au lăsat să jucăm acolo. Sper să ne obişnuim în noua casă şi să scoatem puncte, ce să zic. Din păcate azi nu am reuşit să marcăm, inclusiv eu am ratat azi două ocazii. Îmi pare rău. Ne aşteaptă meciul cu Sepsi şi vrem să ne schimbăm acolo”, a mărturisit Tănase.

 

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasefcsb stadionfcsb giurgiu 

viewscnt
Articole similare