Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a publicat lista transferurilor făcute în Liga 1. FCSB a luat un jucător de la naţionala de tineret. Câţi bani a plătit Gigi Becali

LPF a publicat lista transferurilor făcute în Liga 1. FCSB a luat un jucător de la naţionala de tineret. Câţi bani a plătit Gigi Becaligalerie foto

Superliga

Comentarii

LPF a publicat lista cu jucătorii transferaţi oficial, în această iarnă, de cluburile din Liga 1. Doar cinci mutări au fost până acum înregistrate la Liga Profesionistă.

Echipele din Liga 1 au căutat şi în această iarnă să se întărească, dar nu s-au grăbit să înregistreze actele. LPF a publicat lista cu jucătorii care au fost înregistraţi până acum şi doar patru nume sunt pe ea. În total, sunt cinci transferuri, însă Ştefan Târnovanu a fost înregistrat de FCSB ca transfer definitiv, dar apoi a fost cedat până în vară la clubul de la care a venit, Poli Iaşi.

Cine este Ştefan Târnovanu, jucătorul transferat de FCSB

În vârstă de 19 ani, Ştefan Târnovanu este portar, s-a format la Poli Iaşi şi a intrat în circuitul naţionalei de tineret. Târnovanu a fost cumpărat de FCSB încă de la finalul lunii septembrie 2019, dar atunci fereastra de transferuri era închisă şi abia acum a pututu fi înregistrat. În schimbul său, Gigi Becali a plătit 200.000 de euro.

”Sunt foarte fericit. Într-o săptămână s-a întâmplat imposibilul pentru mine. Am ajuns titular la Poli şi am semnat cu echipa cu care ţin de mic copil. De mic sunt stelist şi sunt fericit că am ajuns la această echipă. Totul a fost foarte rapid, pe neaşteptate”, a declarat atunci Ştefan Târnovanu.

Ştefan Târnovanu s-a folosit de cardul unui coleg

Portarul de 1.97 metri are însă în ”palmares” şi un gest de care nu este mândru. În urmă cu un an, Târnovanu a fotografiat cardul unui coleg şi apoi l-a folosit pentru tranzacţii online. S-a întâmplat în cantonamentul naţionalei sub 19 ani, înaintea unor amicale cu Cipru. Păgubitul a fost colegul de cameră, Andrei Cristea - tot portar şi el - care este legitimat la Gaz Metan.


 

Afla mai multe despre: transferuri 

viewscnt
Articole similare