Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF, anunţ de ultim moment despre revenirea fanilor în tribune: "Am fost primii care am susţinut asta". Când ar putea fi permis accesul fanilor pe stadioanele din Liga 1

LPF, anunţ de ultim moment despre revenirea fanilor în tribune: "Am fost primii care am susţinut asta". Când ar putea fi permis accesul fanilor pe stadioanele din Liga 1

Superliga

Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a anunţat că, după 1 iulie, se va analiza posibilitatea revenirii fanilor pe stadioanele din Liga 1.

Anunţul lui Justin Ştefan vine în contextul în care jucătorii Universităţii Craiova au făcut o baie de mulţime după victoria cu FC Botoşani. Jucătorii au fost întâmpinaţi de fani la baza de pregătire a echipei, iar revederea a fost una specială, însă U Craiova ar putea avea de suferit după acţiunea galeriei.

Când s-ar putea juca din nou meciuri cu spectatori în Liga 1

"Ştiu că la momentul ăsta s-a formulat o adresă către clubul din Craiova şi aşteptăm reacţia lor. Categoric că trebuie analizat exact unde s-a petrecut acel eveniment. Pentru că protocolul reglementează doar organizarea competiţiilor ori la prima vedere pare că acel eveniment s-a petrecut în afara cadrului organizatoric al unei competiţii sportive.

E un semn clar că emoţiile uneori nu pot fi controlate şi poate că acest comportament al fanilor care şi-au arătat încă o dată dragostea faţă de clubul din Craiova, poate că acest comportament ar trebui să semnalizeze încă o dată reanalizarea situaţiei legate de accesul spectatorilor pe stadioanele de fotbal din Liga 1. Trebuie văzut cum au procedat autorităţile, am văzut că există şi nişte maşini de poliţie în acea zonă. Am fost primii care am susţinut prezenţa spectatorilor pe stadioanele de fotbal, e clar că trebuie să reanalizăm serios acest lucru după data de 1 iulie, aşa cum ne-am propus cu autorităţile guvernamentale şi cine ştie, de ce nu, să vedem în curând oamenii la stadion", a anunţat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare