Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF anunţă că încearcă să implementeze arbitrajul video, dar nu are oferte referitoare la costuri

LPF anunţă că încearcă să implementeze arbitrajul video, dar nu are oferte referitoare la costuri

Fotbal intern

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a luat legătura cu mai multe firme pentru a implementa arbitrajul video în Liga 1, dar a precizat că nu a primit oferte cu privire la costurile introducerii acestui sistem.

"Liga Profesionistă de Fotbal ţine să precizeze că a luat legătura cu mai multe firme pentru a reuşi să implementeze, în cel mai scurt timp, sistemul VAR (Video Assistant Referee). Cu toate acestea, până la acest moment nu am primit oferte scrise ferme privind costul implementării acestui sistem.

Referitor şi la discuţiile din spaţiul media, apărute în ultima vreme, facem cunoscut opiniei publice că, deocamdată, nu s-a concretizat şi nu s-a finalizat nicio colaborare în acest sens, întrucât au fost cerute condiţii de exclusivitate cu care LPF nu poate fi de acord.

Nu putem acorda exclusivitate niciunei firme în acest proiect, deoarece exclusivitatea face automat loc unor suspiciuni în alegerea viitorilor parteneri", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: arbitraj videolpfliga 1comunicatprecizarianunt 

viewscnt
Articole similare