Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF, aviz favorabil la solicitarea celor de la FC Hermannstadt de la juca pe teren propriu la Piteşti

LPF, aviz favorabil la solicitarea celor de la FC Hermannstadt de la juca pe teren propriu la Piteşti

Fotbal intern

Comentarii

FC Hermannstadt îşi va disputa la Piteşti restul meciurilor rămase de jucat pe teren propriu în această ediţie a Ligii 1, a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, Liga Profesionistă de Fotbal.

"Urmare a acordului intervenit între AFC Hermannstadt şi proprietarul stadionului ”Nicolae Dobrin” din Piteşti, clubul a solicitat LPF avizarea schimbării stadionului pe care îşi vor desfăşura jocurile în organizarea proprie începând cu meciul AFC Hermannstadt vs. U Craiova 1948 CS, din etapa a XXIV-a a Campionatului Naţional Liga I Betano.

Având în vedere faptul că, din data de 20.11.2018, când a fost facută vizita de verificare a stadionului „N. Dobrin„ din Piteşti, acesta este omologat pentru jocurile din Liga I, corespunzând cerinţelor prevăzute de legile şi regulamentele în vigoare, LPF a dat aviz favorabil acestei solicitări.

Faţă de acestea vă informăm că, începând cu etapa a XXIV-a, AFC Hermannstadt îşi va disputa meciurile de acasă pe stadionul „N. Dobrin„ din Piteşti", se precizează în comunicatul LPF.

În prima parte a sezonului, Hermannstadt a evoluat "acasă" la Târgu Mureş.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare