Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF, făcută praf de Anamaria Prodan: „Ruşine! Atenţie mare! Vă dă Gigi Becali cu şuruburile în cap” | FOTO

LPF, făcută praf de Anamaria Prodan: „Ruşine! Atenţie mare! Vă dă Gigi Becali cu şuruburile în cap”  | FOTOgalerie foto

LPF

Comentarii

LPF a făcut public un document care prezintă condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească o decizie de modificare unilaterală a contractului jucătorilor, potrivit unei criculare venite de la FIFA.

Aflată în Emiratele Arabe Unite, Anamaria Prodan a avut o reacţie tăioasă pe pagina oficială de Instagram despre circulara pe care LPF a primit-o de la FIFA, circulară care explică Ligii cum ar trebui să procedeze cluburile din Liga 1 cu jucătorii pentru a nu le suspenda contractele în această perioadă cauzată de pandemia de coronavirus.

„Ruşine! Atenţie mare, LPF! LPF vorbeşte de discriminare… Doamne Dumnezeule mare!

Că ar fi greşit că doar o parte din jucătorii aflaţi sub contract cu clubul să intre în şomaj tehnic şi o altă parte, nu… Păi cei care au renunţat 6 luni la jumătate din salariu/lunar au pierdut mai puţin credeţi? Dacă erau interesaţi să facă lumină în fotbal, cei de la LPF puteau să socotească cât au pierdut cei ce şi-au înjumătăţit salariile şi cât au pierdut cei ce au fost băgaţi in şomaj tehinic.

Asta aşa pentru cultura lor generală căci nu interesează pe nimeni. Totuşi, dacă vom calcula vom vedea că două luni de şomaj generează pierderi mai mici decât reducerea salariilor o perioadă de 6 luni. Cei de la LPF vorbesc numai prostii.



De parcă un club ca FCSB, de exemplu, ar fi băgat 5 jucători în şomaj şi restul rămâneau aşa, rămâneau să încaseze integral drepturile contractuale… Ce să facă un club cu un jucător ca Harlem Gnohere (dau exemplu FCSB că este la îndemână) dacă el nu a vrut să negocieze cu clubul, în condiţiile în care toţi ceilalţi au negociat şi au acceptat reducerea salariilor? Gnohere nu a vrut să primească doar jumătate din salariu! Atunci clubul a activat ce avea la îndemâna / şomaj tehnic.

E aceeaşi poveste fără sfârşit! Este vorba că avem nevoie de oameni pregătiţi să-i ajute pe ceilalţi. Dar avem noi în momentul ăsta aşa ceva? Cei de la LPF au văzut o circulară FIFA… aşa! Cine o înţelege dintre cei de la LPF? Normal era să o înţeleagă şi să o explice cluburilor de fotbal. Că doar de asta au fost aleşi! Că sunt cei mai deştepţi dintre cei deştepţi!

Mama mea! Hai să vedem cum interpretează ei, aceşti deştepţi circulara şi ce au înţeles ei din asta! O bazaconie au înţeles. Dar de unde nu este, nici Dumenzeu nu cere!”,
a fost mesajul agentului FIFA.

Anamaria Prodan nu s-a oprit însă aici:

„Băăă! Alo, incompetenţa! Vă dă Gigi Becali cu şuruburile în cap, că el vă învaţă, dar voi nu înţelegeţi. Şi câtă vreme se aplică legislaţia naţionala, cum să decizi la fotbal altfel că în societate? Bagă firmele şi statul unii angajaţi în şomaj tehnic şi pe alţii nu! Iar la fotbal trebuie ori băgaţi toţi, ori deloc, că vor deştepţii ăştia. Asta nu ar mai fi discriminare. Ne doare căpuţul! Câtă prostie poate zace în căpuţul lor?”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RUŞINE!!!!ATENŢIE MARE LPF !!!! LPF vorbeste de discriminare... DOAMNE DUMNEZEULE MARE!!!! Ca ar fi greşit ca doar o parte din jucatorii aflaţi sub contract cu clubul sa între in şomaj tehnic si o alta parte, nu ... Pai cei care au renunţat 6 luni la jumătate din salariu/lunar au pierdut mai puţin credeţi ? Dacă erau interesaţi sa facă lumina in fotbal, cei de la LPF puteau sa socotească cât au pierdut cei ce şi-au înjumătăţit salariile şi cât au pierdut cei ce au fost băgaţi in şomaj tehinic. Asta aşa pt cultura lor generală caci nu interesează pe nimeni ... Totuşi dacă calculam vedem ca 2 luni de şomaj genereaza pierderi mai mici decât reducerea de salariilor o perioada de 6 luni... Cei de la LPF vorbesc numai prostii ... De parca un club ca FCSB , de ex, ar fi băgat 5 jucatori in şomaj şi restul rămâneau aşa rămâneau sa încaseze integral drepturile contractuale... Ce sa facă un club cu un jucator ca Harlem Gnohere ( dau exemplar Fcsb ca este la îndemâna ) daca el nu a vrut sa negocieze cu clubul , in condiţiile in care toţi ceilalţi au negociat şi ai acceptat reducerea salariilor? Gnohere nu a vrut sa primească doar jumătate din salariu ! Atunci clubul a activat ce avea la îndemâna / şomaj tehnic. E aceeaşi poveste fara sfârşit ! Este vorba ca avem nevoie de oameni pregătiţi sa i ajute pe ceilalţi. Dar .... avem noi in momentul asta aşa ceva ? Cei de la LPF au văzut o circulara FIFA... aşa ! Cine o înţelege dintre cei de la LPF ? Normal era sa o înţeleagă şi sa o explice cluburilor de fotbal. Ca doar de asta au fost aleşi ! Ca sunt cei mai deştepţi dintre cei deştepţi ! MAMA MEA !!! Hai sa vedem cum interpretează ei ,aceşti deştepţi ... circulara şi ce au înţeles ei din asta ! O bazaconie au înţeles ... Dar de unde nu este, nici Dumenzeu nu cere ! Pai, mai deştepţilor, de la LPF!!! Ce treaba avem cu circulara câta vreme Ordonanţele se aplica prioritar!????!!!!! Şi asta spune clar şi FIFA in circulara!!!! Ca se aplica prioritar legea/Ordonantele in aceasta perioada din Romania !!!!!!!!!! ALOOOOOOO !!! DEŞTEPŢII DE LA LPF!!!! MAMA EI DE CARTE !!!! MAMA EI DE LEGE !!!! Ca sa le dau un exemplu sa priceapă şi ei !

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Circulara primită de la FIFA care a declanşat reacţia Anamariei Prodan:

Afla mai multe despre: lpfanamaria prodanbecalififa 

viewscnt
Articole similare