Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF, mesaje de felicitare pentru FRF şi Hagi: "Ştim ce eforturi aţi depus!"

LPF, mesaje de felicitare pentru FRF şi Hagi: "Ştim ce eforturi aţi depus!"

Farul Constanța

Comentarii

A doua zi după ce naţionala de tineret a obţinut calificarea la CE 2019, Gino Iorgulescu a ţinut să îi transmită mesaje speciale de felicitări pentru Federaţia Română de Fotbal, dar şi pentru Gheorghe Hagi.

Într-un comunicat cu titlul "Către FC Viitorul Constanţa", LPF evidenţiază aportul Academiei Hagi la performanţa obţinută aseară de naţionala U21.

Gino Iorgulescu felicită şi FRF, tot printr-un comunicat de presă, cu titlul "Scrisoare deschisă către FRF", în care oficialii federaţiei sunt asiguraţi "de tot sprijinul pe care îl poate aduce, în efortul nostru comun de a avea un fotbal mai competitiv de la an la an".

Publicăm aici integral scrisoarea adresată managerului tehnic al Viitorului. 

"În atenţia domnului Gheorghe Hagi, 

Liga Profesionistă de Fotbal ţine să felicite Academia Gheorghe Hagi, pe creatorul acesteia, şi, nu în ultimul rând, clubul Viitorul Constanţa pentru contribuţia esenţială adusă la performanţa excepţională a fotbalului românesc concretizată prin calificarea echipei naţionale U21, la turneul final al Campionatului European din Italia, 2019!

Ştim ce eforturi au depus clubul dumneavoastră şi Academia în sprijinul fotbalului românesc, vă felicităm pentru numărul impresionant de fotbalişti descoperiţi, pregătiţi şi lansaţi către loturile reprezentative ale României, pentru meritele incontestabile dovedite de jucătorii oferiţi de dumneavoastră acestei echipe, care a reuşit calificarea la turneul final din Italia şi vă asigurăm de tot sprijinul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Aceeaşi preţuire şi felicitări sincere vrem să trimitem şi către toate celelalte cluburi din Liga 1 Betano, furnizoare de fotbalişti atât de talentaţi pentru echipele reprezentative ale României. Întreaga Românie ştie ce înseamnă în istoria fotbalului numele Gheorghe Hagi, iar această generaţie minunată a fotbalului nostru, această performanţă cu implicaţii majore în dezvoltarea acestui sport, nu putea fi realizată fără credinţa, fără efortul şi fără munca titanică a dumneavoastră.

E o bucurie a întregului fotbal românesc pe care o împărtăşim cu dumneavoastră şi care ne obligă pe noi toţi să recunoaştem, să preţuim şi să mulţumim clubului care a pus înainte de toate creşterea tinerilor fotbalişti şi omului Gheorghe Hagi pentru tot ce a construit şi construieşte în fotbalul nostru!

Gino Iorgulescu,

Preşedinte Liga Profesionistă de Fotbal"
 

 

Afla mai multe despre: iorgulescuhagiviitorullpf 

viewscnt
Articole similare