Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF, răspuns ferm pentru cine se plânge de arbitraj: „A da vina pe altcineva e un exemplu prost!” Sfat important pentru antrenorii din Liga I

LPF, răspuns ferm pentru cine se plânge de arbitraj: „A da vina pe altcineva e un exemplu prost!” Sfat important pentru antrenorii din Liga I

Superliga

Comentarii

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a transmis pe reţelele de socializare un mesaj ferm pentru antrenorii care se plâng de arbitrajul românesc.

Mi-ar plăcea sa-i vad pe antrenori vorbind mai mult de joc şi mai puţin de arbitraje sau de chestiuni care ţin de partea administrativa a fotbalului. A da vina pe altcineva e un exemplu prost şi o lipsa de asumare a răspunderii pentru rezultate.

În plus, neasumarea răspunderii este transmisă şi jucătorilor. Sunt destule greşeli de arbitraj, dar nu acolo e principala problema a fotbalului românesc”, a scris Justin Ştefan pe contul său de Facebook.

Ultimul care s-a plâns de arbitraj a fost chiar Ilie Poenaru, după meciul de ieri dintre Academica Clinceni şi FC Hermannstadt, scor 0-0. Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a fost nemulţumit de brigada condusă de George Găman.

Mi-am propus de foarte multe ori să nu mai discut arbitrajul, dar indiferent de cum jucăm, ne-am săturat să tot intervină arbitrii. Este al doilea meci după cel de la Voluntari când tuşierii decid meciul. Astăzi, din nou, am avut un gol incorect anulat şi am pierdut două puncte. Astăzi am jucat slab, nu am arătat nimic, dar am fi putut să avem 3 puncte şi să pregătim în linişte următorul meci”, a spus Poenaru.

Ilfovenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 40, când Cascini l-a lansat pe Tsvetelin Chunchukov spre poarta adversă, atacantul bulgar a trimis balonul în poartă, însă golul a fost anulat de asistent pe motiv de ofsaid. Reluarea fazei reclamate de Poenaru îi dă dreptate antrenorului de la Clinceni, Tsvetelin Chunchukov fiind în poziţie regulamentară în momentul în care Cascini trimite pasa.

 

Afla mai multe despre: lpf 

viewscnt
Articole similare