Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Luam gol în minutul 90 şi mă gândeam să plec de pe bancă". Marius Croitoru a trăit pe muchie de cuţit finalul din Viitorul - FC Botoşani: "Îl aştept pe patron"

"Luam gol în minutul 90 şi mă gândeam să plec de pe bancă". Marius Croitoru a trăit pe muchie de cuţit finalul din Viitorul - FC Botoşani: "Îl aştept pe patron"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul de la FC Botoşani, Marius Croitoru, a oferit o nouă intervenţie în stilul caracteristic, după ce echipa sa a câştigat cu 2-1 în faţa Viitorului.

VIDEO | Viitorul - FC Botoşani 1-2

Marius Croitoru a recunoscut că a trăit la intensitate maximă partida cu Viitorul şi că a luat în calcul să plece de pe bancă, dacă fosta campioană ar fi egalat pe final. FC Botoşani a evoluat cu un om mai puţin pe teren, în repriza secundă: "Au fost greşeli individuale pentru care am plătit scump. Am plătit puncte multe. Din punctul meu de vedere, nemeritat suntem pe locul pe care suntem. 

Luam gol în minutul 90 şi mă gândeam să plec de pe bancă. Am oroare de aceste patru minute de prelungire. E bine că am învăţat să suferim în zece oameni. Sunt de lăudat şi de apreciat efortul şi munca lor din această seară", a declarat Marius Croitoru. 

Acum, antrenorul de la FC Botoşani aşteaptă o primă din partea lui Valeriu Iftime: "A vrut să ne promită o primă înainte (n.r. - Valeriu Iftime), am spus <<Nu>>, am spus <<Lăsaţi-ne întâi să câştigăm>>. Acum îl aştept şi eu. A promis că va da o primă săptămâna aceasta, una de care să ne bucurăm cu adevărat. Probabil va fi una pe măsura efortului şi a frumuseţii jocului din seara asta", a mai spus Croitoru.  

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniviitorul 

viewscnt
Articole similare