Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luana Rednic rupe tăcerea: "Tata nu ar fi plecat niciodată, decizia apariţinând în totalitate patronului!"

Luana Rednic rupe tăcerea: "Tata nu ar fi plecat niciodată, decizia apariţinând în totalitate patronului!"
Comentarii

Oficialii dinamovişti l-au dat afară ieri pe Mircea Rednic, după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. "Dincolo de rezultate, FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ştefan cel Mare", a fost comunicatul de ieri al lui Dinamo.

În această dimineaţă, Luana Rednic, fata ex-antrenorului a transmis un mesaj pe contul de Facebook: "Multumesc tuturor suporterilor care l-au sustinut pe tatal meu si echipa Dinamo in aceasta perioada dificila! Tin sa precizez ca tata nu ar fi plecat niciodata, decizia apartinand in totalitate patronului".

Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, în locul lui Mircea Rednic, a anunţat directorul general al FC Dinamo Bucureşti, Bogdan Bălănescu, prin intermediul site-ului oficial, ieri seară.

Afla mai multe despre: luana 

viewscnt
Articole similare