Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucas Chacana a vorbit în Argentina despre fotbalul românesc: ”Maradona al românilor, Hagi are cel mai stabil club! Dinamo şi Steaua se caută”

Lucas Chacana a vorbit în Argentina despre fotbalul românesc: ”Maradona al românilor, Hagi are cel mai stabil club! Dinamo şi Steaua se caută”

Superliga

Comentarii

La 26 de ani, Lucas Chacana a făcut pasul spre Europa semnând cu Poli Iaşi, formaţie unde a fost dorit de antrenorul Mircea Rednic.

Presa din Argentina a realizat un interviu cu fotbalitul Politehnicii Iaşi, Lucas Chacana, unul dintre transferurile interesante ale sezonului în Liga 1.

În vârstă de 27 de ani, Chacana a evoluat până să vină la Iaşi doar în ţara natală la echipe precum San Martin, Huracan sau Tigre.

Până la finele anului 2019 a îmbrăcat tricoul echipei CD Moron, din liga secunda argentiniană. Are dublă cetăţenie, argentiniană şi italiană şi a semnat cu Politehnica un contract valabil pentru un an şi jumătate.

”Locuiesc împreună cu Passaglia şi Manuel de Iriondo, iubitea mea a vrut să vină, dar a intervenit perioada de pandemie şi totul s-a dat peste cap” mărturiseşte Chacana, în debutul interviului acordat celor de la Ole.

Lucas le-a povestit argentinienilor despre cât de dificilă a fost perioada de stare de urgenţă cauzată de pandemia de coronavirus în România: ”14 zile am stat închişi, fără să luăm contact cu nimeni. Acum suntem fericiţi că a revenit fotbalul” explică mijlocaşul ieşenilor.

Fotbalistul lui Poli pare încântat de ceea ce a găsit în Liga 1: ”Sunt echipe bune, echipe care joacă bine. Fotbalul este tehnic, dar şi tactic. Am văzut jucători foarte buni, antrenori foarte buni. Este plăcut să joci aici. Naţionala României caută să revină la nivelul de altă dată. La fel şi echipele mari, Dinamo, Steaua. Clujul este campioana, a ajuns departe în Europa League, unde a pierdut cu Sevilla. Viitorul, echipa unde antrenează Hagi, Maradona al Românilor, este cea mai liniştită. Foarte bine organizaţi. Nu o să vă mint, nu e ca în Italia, Spania, Anglia sau Germania, dar fotbalul de aici este bun şi în progres” a mărturisit Lucas Chacana pentru Ole.

El a mai dezvăluit în interviul acordat presei din argentina şi ce îl întreabă cel mai des românii: ”Se vorbeşte limba română, dar şi engleza. Antrenorul (n.r Mircea Rednic) vorbeşte foarte bine engleză, e o limbă universală. Românii mă întreabă mereu de Messi, de Maradona, de River Plate şi Boca. Sunt oameni foarte plăcuţi, vor să te ajute, să ne ajute să ne integrăm” a mai declarat Chacana pentru sursa citată.

  • 9 meciuri a jucat Lucas Chacana pentru Poli Iaşi
  • 1 gol a marcat fotbalistul argentinian în Liga 1
  • 150 de mii de euro este cota de piaţă a lui Lucas

Afla mai multe despre: lucas chacana 

viewscnt
Articole similare