Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucas Moura spune că totul ţine de mentalitate în lupta pentru titlu de anul acesta în Premier League: "Trebuie să credem"

Lucas Moura spune că totul ţine de mentalitate în lupta pentru titlu de anul acesta în Premier League: "Trebuie să credem"

Fotbal

Comentarii

Tottenham, echipă antrenată de Mourinho, este pe primul loc în Premier League şi se gândeşte deja la titlul de campioană

Lucas Moura a declarat că Tottenham are puterea de a câştiga Premier League sezonul acesta dacă crede cu adevărat în şansa ei la titlu. Echipa lui Mourinho a învins Manchester City etapa trecută şi ocupă primul loc în clasament cu 20 de puncte.

Lucas Moura: "Avem o mentalitate din ce în ce mai bună şi am progresat mult de astă vară. Ştim cât de dificil este dar de ce nu am câştiga titlul? Avem forţa să câştigăm. Cu fiecare meci pe care îl jucăm, trebuie să avem în minte titlul de campioni. Mourinho îşi doreşte să câştige un trofeu aici. Ştie că suntem capabili să câştigăm. Avem tot ce ne trebuie. Este omul potrivim să ne îndeplinim acest vis. Trebuie doar să avem încredere în el şi să credem în noi. Acum este timpul. Avem un manager grozav şi avem jucători grozavi. Am un sentiment bun pentru ce o să urmeze. Trebuie să ne gândim la fiecare meci ca la o finală. Trebuie să credem în echipa noastră pentru că în fotbal orice este posibil."

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: tottenhammourinho 

viewscnt
Articole similare