Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luceafărul Oradea - Farul 5-0. Gazdele s-au distrat cu o echipă care luptă pentru salvare

Luceafărul Oradea - Farul 5-0. Gazdele s-au distrat cu o echipă care luptă pentru salvare

Liga 2

Comentarii

Echipa lui Cristian Lupuţ a obţinut cel mai categoric succes din acest campionat, în faţa unei formaţii care câştigase precedentele două deplasări în liga secundă.

Învinsă cu 5-0 în tur la Constanţa, Luceafărul Oradea şi-a luat revanşa şi a câştigat cu acelaşi scor meciul de pe teren propriu cu Farul. Paraschiv şi Bebey au marcat pentru orădeni în prima repriză. Partea secundă a fost de coşmar pentru echipa lui Grigoraş. Abia intrat pe teren, Pop a marcat pentru 3-0 din penalty. Deşi rămsă în zece după eliminarea lui Nemeş, Luceafărul a mai punctat de două ori, prin Preoteasa şi veteranul Oros. În timp ce orădenii ajung la opt partide la rând fără înfrângere, Farul are în continuare emoţii în lupta pentru evitarea retrogradării.

FINAL | Luceafărul Oradea - Farul 5-0 (Paraschiv '15, Bebey 45+1, V.Pop '64-pen, Preoteasa '86, Oros '90+3-pen)

Echipele de start 

Luceafărul: Rus - Mitrică, Oros, Yabre, Băican - Roşu, Chiorean,Preoteasa, Dulca - Bebey, Paraschiv

Farul: Avram - Diogo Gomes, Ehmann, Antoche, Ispas - Doumbia, Celestino - Moldovan, Fotescu, Şandru - Moise


Luceafărul Oradea are 46 de puncte şi profită de faptul că în acestă rundă va avea loc partida dintre Energeticianul şi Pandurii Târgu Jiu, astfel că până la finalul campionatului varianta ca ambele echipe să o depăşească nu mai este posibilă. Farul în schimb încă temură pentru salvare. După ce a câştigat în deplasare pe terenul argeşenelor CS Mioveni şi FC Argeş, constănţenii lui Petre Grigoraş au acum cinci puncte desupra zonei retrogradării, iar cu o victorie astăzi scapă şi ei definitiv de emoţii. 

Afla mai multe despre: farulluceafărul oradea 

viewscnt
Articole similare