Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucescu şi Rednic au îngropat definitiv securea războiului: ”Mircea a fost mereu parte a familiei noastre”

Lucescu şi Rednic au îngropat definitiv securea războiului: ”Mircea a fost mereu parte a familiei noastre”

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic s-au aflat în conflict până nu de mult, însă acum cei doi par să fi trecut peste probleme şi au sărbătorit împreună la inaugurarea fabricii de bere artizanală Griviţa, patronată de Matei Lucescu (fiul lui Răzvan).

După ce a închinat un pahar de bere, Răzvan Lucescu a făcut o afirmaţie menită să-l reintegreze pe Rednic în familia Lucescu.

”Indiferent de toate momentele tensionate sau inflamate, Mircea (n.r. - Rednic) a fost mereu parte a familiei noastre. Că el a acceptat, că nu, eu ca fiul al lui Mircea Lucescu, eu îşi pot confirma că Mircea a fost unul din favoriţii tatălui meu.

Şi probabil asta a fost şi la el şi la mine la foarte mulţi care au avut experienţe asemănătoare. Dar încăodată spun, el face parte din familia noastră şi a fost un favorit ca Ando, Lupescu, Lupu, Răducioiu, Stelea, Sabău, în generaţia de dinainte de 89 şi când eram ca nişte fraţi. Erau momente când venea din deplasare şi scotoceam prin valize şi găsema chestii şi ziceam p-asta de ce nu mi-ai dat-o, pai nu că asta e pentru Luăescu, asta pentru Răducioiu, Mircea cu Ando erau mai avansaţi, erau fraţii mari, care trebuiau să aibă grijă de ceilalţi. Aşa a fost tata a lucrat cu echipăe a încercat să educe să strâgă grupuri şi a avut această forţă. Şi probabil de aceea a ajuns la un mare nivel”, a spus Răzvan Lucescu.

Mircea Rednic a confirmat şi el că a trecut peste conflictul cu Mircea Lucescu

”Eu totdeauna am făcut parte din familia Lucescu. Din cauza voastră... declaraţia mea a fost foarte clară. Nu ştiu ce a ajuns la nea Mircea... dar eram un pic supăraţi. Dar eu niciodată nu pot să mă supăr pe el, asta e clar. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar el trebuie să ştie că toată viaţa mea o să îi port recunoştinţă şi respect, pentru ce a făcut pentru mine şi pentru fotbal” - Mircea Lucescu.

Lucescu senior pune conflictul cu Rednic pe seama presiunii

”A fost un moment aşa... de presiune. În lumea fotbalului, această presiune există permanent. Eu l-am invitat, am vorbit cu el şi nu e niciun fel de problemă. De fapt, vroiam să cunosc situaţia exactă de la Dinamo, pentru că tot citesc dar nu cred nimic din ce se scrie”, a reacţionat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: răzvan lucescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare